PLL

Sju tankar vi alla har efter första avsnittet av PLL säsong 7B

Äntligen har den sista säsongen av Pretty little liars dragit igång. Här är sju tankar vi alla har efter första avsnittet.

Varning för spoilers!

PLL-sasong-7B-4

1. Spelet

Det sjukt avancerade spelet som tjejerna fick kommer antagligen att spela en stor roll under hela säsongen. Vad är egentligen tanken med spelet och vad vill A.D ska hända?

2. Vad händer med Yvonne?

Efter att Toby och Yvonnes bilolycka så ligger Yvonne i koma. Kommer hon att vakna och kommer de i sådana fall att lämna Rosewood för gott? En stor fråga är också om bilolyckan verkligen var en olycka eller om det var A.D som låg bakom den.

Pll-sasong-7B-1

3. Spencers familjesituation

I det sista avsnittet av den första delen av säsong 7 så berättade Mary Drake för Spencer att hon är hennes biologiska mamma och nu fick vi det bekräftat. Hur kommer Spencers familjedrama att utspela sig? Kommer hon kunna förlåta sina föräldrar och kommer vi att få se Mary Drake igen?

Läs mer: Fem personer som kan vara A.D i Pretty little liars

4. Triangeldrama

Dramat mellan Emily, Alison och Paige fortsätter. Vi kommer antagligen att få följa det här triangeldramat under säsongen men den stora frågan är: kommer det att bli Emily och Alison eller Emily och Paige i slutändan?

PLL-sasong-7B-7

5. Bröllop

Kommer vi att få se Aria och Ezra gifta sig? Det verkar i alla fall som att Ezra vill gifta sig men hur mycket kommer Nicole att påverka honom? Vi hoppas i alla fall på ett bröllop!

6. Jennas roll

Efter att Noel dött och Spencer blivit skjuten fick vi se Jenna föras bort av A.D. I slutet av det här avsnittet fick vi se Jenna igen. Av någon (som vi gissar är A.D) får hon planen över vad som ska hända och när Jenna läser vad som står ler hon. Det verkar alltså som att Jenna kommer att jobba med A.D för att förstöra för tjejerna.

7. Vem är ond och vem är god?

Är det Jessica DiLaurentis eller Mary Drake som är ond egentligen? Anledningen till att Jessica valde att lägga in Mary på Radley ska ha varit för att hon var psykiskt sjuk men är Mary Drake verkligen psykiskt sjuk eller har hon bara blivit övertygad om att hon är det?

Läs mer:
Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars
10 stunder vi aldrig kommer att glömma från Pretty little liars
Fansens teori: Hen är A.D i Pretty little liars

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Freeform