Sierra-Burgess-is-a-loser-fakta

Sju saker du inte visste om filmen Sierra Burgess is a Loser

Netflix nya film Sierra Burgess is a Loser har snabbt blivit populär. Här är sju saker du inte visste om filmen!

Sierra Burgess is a Loser handlar om Sierra som en dag får ett sms från sin crush Jamey. Dock tror han att hon är någon annan vilket gör det hela väldigt komplicerat.

Här är sju saker du inte visste om filmen.

1. Shannons första kyss

Sierras kyss med Jamey var faktiskt Shannon Pursers första kyss på film. För Entertainment Tonight berättade hon att hon var rädd för att kyssas och att hon inte var beredd alls och att det gjorde det mer äkta.

2. Jamey har inget efternamn

Oftast har alla karaktärer ett efternamn i en film, men inte Jamey. Manusförfattaren Lindsey Beer, hoppas på att fansen kan komma på ett efternamn till Jamey, särskilt om det skulle bli en uppföljare.

3. Noah spelade in ”Sierra Burgess is a Loser” först

Även om filmen To All The Boys I’ve Loved Before kom ut först så spelade Noah Centineo in Sierra Burgess is a Loser först. Vilket innebär att uttrycket ”woah, woah, woah” från början är Jameys uttryck och inte Peters.

4. Filmen är baserad på en pjäs
Sierra Burgess is a Loser är baserad på pjäsen Cyrano de Bergerac. Dock skiljer de sig ganska mycket åt när det gäller tid och plats.

5. Cochise Zornozas första roll
Cochise Zornozas som spelar Jameys lillebror Ty är döv på riktigt och den här rollen var hans första någonsin.

6. Jamey är nya Troy

Efter att filmen haft premiär så var det många fans som menade på att Jamey är den nya Troy från High school Musical. Något som blev ännu tydligare när de upptäckte att Jamey och Troy har samma tröjnummer.

7. Noahs favorit var RJ

I en intervju med Seventeen avslöjade Noah att det bästa med att spela in Sierra Burgess is a Loser var att få jobba med RJ Cyler som spelar Dan.

– Han är ett geni. Varje gång han gör en scen så ändrar han den och det passar in i historien och scenen. Att bara se honom arbeta och lära sig av honom var en gåva, berättar Noah.

Läs mer:
Sju filmer och tv-serier du kan se Noah Centineo i
Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before
Åtta saker du inte visste om Noah Centineo

Foto: Netflix