Sju orealistiska bilder av dejting – som tv-serierna visar

Sju orealistiska bilder av dejting – som tv-serierna visar

Vi shippar våra favoritpar och älskar kärlek i tv-serier. Men den stämmer inte alltid överens med verkligheten, utan kan ibland vara väldigt orealistisk.

1. Hen kommer försöka få dig tillbaka – med hjälp av presenter från Paris (Gossip Girl)

Så du har jagat personen du varit kär i hur länge som helst. När du sen dissar personen så inser hen sitt fel och säger ”Jag älskar dig”, i kombination med presenter från olika länder i Europa.

2. Du gifter dig med din första kärlek, när ni fortfarande går på gymnasiet (One Tree Hill)

Det är inte ovanligt att bli superkär på gymnasiet och inte heller att man tror att man ska vara ihop för alltid. Men i One Tree Hill tar Nathan och Haley det ett steg längre – genom att gifta sig som 17-åringar (för att Haley inte vill ha sex före äktenskapet).

3. Er första dejt innebär att hen hämtar upp dig i limousine (Pretty little liars)

Det tog lång tid innan Aria och Ezra kunde berätta om sitt förhållande. Deras första dejt är i en annan stad och i stället för att ta tåget dit överraskar Ezra med en limousine – iklädd kostym.

4. Du bryr dig inte speciellt mycket om att din BFF hånglar med din long time crush (Riverdale)

Betty har varit kär i Archie hur länge som helst, sen kommer Veronica till stan och hånglar upp honom i en garderob. Betty och Veronica har precis blivit kompisar, och även om Betty blir sårad går det snabbt över (och även känslorna för Archie).

5. Din partner kommer slåss för dig (The O.C)

Marissa och Ryans förhållande i The O.C var minst sagt stormigt och det var inte bara en eller två gånger som Ryan hamnade i bråk på grund av henne. Att försvara någon genom att slå en annan funkar bara på film.

6. Du ljuger för din partner för att skydda hen från en mördare (Riverdale)

I nya säsongen av Riverdale är den stora frågan vem Black hoodie är – och vem hen kommer mörda härnäst. När han börjar kontakta Betty har hon inget annat val än att göra slut med Jughead, även om hon fortfarande älskar honom.

7. Att ha sex första gången är superromantiskt (Pretty Little Liars)

När Hanna och Caleb har sex första gången så är det i ett upplyst tält. Det är varken stelt, svårt att få av sig kläderna eller fumligt. Bara superromantiskt och fantastiskt!

Läs mer!
15 tv-serier som är perfekta att sträcktitta på i helgen
15 filmer vi önskar kunde bli TV-serier
Sex nya tv-serier som kommer nästa år

Foto: IBL