Filmer-med-noah-centineo-

Sju filmer och tv-serier du kan se Noah Centineo i

Noah Centineo har snabbt blivit mångas favorit och även om han är mest känd från filmen To All The Boys I’ve Loved Before så har han varit med i en hel del andra filmer och tv-serier.

Sierra Burgess is a Loser (2018)

Filmen handlar om Sierra som börjar smsa med en kille, Jamey. Han tror dock att hon är någon annan vilket hon inte vill erkänna. Något som slutar med att hon och skolan populäraste tjej börjar jobba tillsammans för att få honom att bli kär i Sierra. Jamey spelas av Noah Centineo och Sierra spelas av Shannon Purser.

SPF-18 (2017)

Filmen handlar om ett gäng ungdomar som bor i Malibu. Penny har alltid haft en crush på Jonnhy men en dag dyker en mystisk musiker upp som förändrar allt. Noah Centineo spelar Johnny i filmen.

The Fosters (2015-2018)

Noah-Centineo-the-fosters

Tv-serien The Fosters handlar om ett lesbiskt par som både har biologiska barn, adopterade barn och nu fosterbarn. I serien spelar Noah Centineo Jesus Adams Foster.

Can’t Take It Back (2017)

Skräckfilmen handlar om två tjejer som lämnar hatiska kommentarer på deras klasskamrats Facebooksida efter att personen tagit livet av sig. I filmen ser vi bland annat Noah Centineo och Logan Paul.

How To Build A Better Boy (2014)

Noah-Centineo-Disney

Den här Disney-filmen handlar om två tjejer som bestämmer sig för att bygga en pojkvän. Något som inte blir som de tänkt sig. I filmen spelar Noah Centineo fotbolls-spelaren Jaden Stark.

Swiped (2018)

Tre killar som precis börjat college bestämmer sig för att skapa en ny slags dejting-app. Vilket inte blir som de har tänkt sig. Noah spelar Lance som är en av huvudrollerna i filmen.

tatbilb-noah-centnio

To All The Boys I’ve Loved Before (2018)

Ingen har nog missat Noah i den här filmen men den handlar om Lara Jean som skrivit kärleksbrev till alla hon någonsin haft en crush på, utan att skicka dem. En dag visar det sig dock att alla breven skickats och hon står nu inför stora problem.

Läs mer:
Noah Centineo svarar på ryktena om att han dejtar Lana Condor
Den här rollen kunde Noah Centineo ha spelat i The Kissing Booth
Åtta saker du inte visste om Noah Centineo

Foto: Netflix, IBL