Samir-Badran-Sigrid-Bernson

Sigrid Bernson och Samir Badran startar Youtube-kanal tillsammans

Efter att ha tävlat tillsammans i Lets dance har Samir Badran och Sigrid Bernson umgåtts mycket. Nu startar den en Youtube-kanal tillsammans.

I årets Lets dance tävlade Samir Badran och Sigrid Bernson tillsammans. Sen dess har de setts tillsammans flera gånger och det har spekulerats mycket kring om de är ett par. För Aftonbladet berättar Sigrid att det är många som frågar och att de själva inte vill sätta en etikett på sin relation.

– Jag tror att vi själva måste ta reda på det först, innan svenska folket får vara med. Men vi fungerar ju väldigt bra ihop, så det är väldigt kul, och vi har faktiskt ett projekt på gång ihop, säger Sigrid till Aftonbladet.

Det nya projektet är att de ska starta en Youtube-kanal tillsammans. Det är ännu inte bestämt exakt vad den ska handla om men de har bestämt sig för att satsa på den i slutet av augusti.

– Vi har ju gjort lite olika format med andra tv-program tillsammans. Men vi har ju väldigt kul själva, och om man bara skulle välja helt själva vad vi skulle göra då blir det ju också en annan sak. Så vi tänkte ”varför inte?”, säger hon.

Läs mer:
Så mycket fick Samir Badran för att vara med i Let’s dance
12 bevis på att Samir Badran är skönast på Instagram
FRIDApodden #11: Samir Badran – om näthat

Foto: IBL