Shay Mitchell är tillbaka i ny tv-serie – som alla PLL-fans kommer älska

Shay Mitchell är tillbaka i ny tv-serie – som alla PLL-fans kommer älska

Saknar du Pretty little liars? Då får du inte missa Shay Mitchells nya tv-serie You.

Var det en liten del av dig som dog i samband med att det sista avsnittet av Pretty Little Liars sändes? Isåfall är det dags att återuppstå nu. Shay Mitchell, som spelar Emily i PLL, har nämligen ett nytt projekt på gång- och ryktet säger att alla PLL fans kommer att älska den!

Nyligen sa skådespelerskan till Entertainment Tonight att hennes nya tv-serie You innehåller alla delar som PLL hade. You är både sexig, mystisk, romantisk och spännande men på ett mer vuxet sätt och dessutom utspelar den sig i New York.

– Jag tycker att den är som PLL men lite mer mogen. Serien har att göra med lika galna saker som PLL hade men med en annan handling. Om du älskade PLL kommer du definitivt att älska You. Och även om du aldrig sett PLL kommer du fortfarande att älska You, säger hon.

I serien spelar Shay Mitchell rollen som storstadstjejen Peach. Hon beskriver sin nya rollkaraktär som helt annorlunda från Emily i PLL. Peach är mer av en mean girl och så pass tuff att Shay ibland kommer på sig själv med att få dåligt samvete efter att hon har sagt sina repliker under inspelningarna. Däremot avslöjar hon att det finns en karaktär i serien som Peach är lite snällare mot, nämligen huvudkaraktären Beck.

Trots den lite tuffare rollen tycker hon ändå att det är en väldigt rolig karaktär att spela och dels eftersom hon nu får spela en roll som är närmare hennes riktiga ålder. Emily från PLL kommer dock alltid ha en speciell plats i hennes hjärta.

Ett annat känt ansikte som vi kommer kunna se i You är ingen mindre än Gossip Girl-stjärnan Penn Badgley. Tv-serien beräknas ha premiär nästa år.

Läs också:
Så skulle Pretty little liars egentligen ha slutat
10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars
12 tecken på att du är besatt av tv-serier

Av: Ellinor Lindholm

Foto: IBL