Shay Mitchell har blivit mamma

Shay Mitchell har fått barn: ”Det är helt galet”

Grattis Shay Mitchell och Matte Babel som nu är föräldrar! På Youtube har Shay delat med sig av sin känslosamma förlossningsvideo. ”Det här är helt galet”, utbrister hon när dottern föds.

Pretty Little Liars-stjärnan Shay Mitchell har blivit mamma. På Instagram har hon publicerat en bild på en liten barnhand med texten ”Släpper aldrig taget”.

I sociala medier har alla följare kunnat vara med på resan till att bli förälder. Där har hon delat med sig av allt från cravings till roliga babyshowertårtor och tankar kring att bli mamma till en liten dotter.

https://www.instagram.com/p/B33OLjyliWe/

Har lagt upp förlossningen på Youtube

Även på Youtube har följarna kunnat följa hennes gravidresa i miniserien med namnet Almost ready. Som många andra influencers har hon även valt att dela med sig av sin förlossningsfilm. Där får vi följa med från att hennes vatten går till att hon kommer in till sjukhuset och går igenom en över 30 timmar lång förlossning.

I början av filmen är hon orolig eftersom hon inte känt barnet röra sig på ett tag.

– Det gör mig livrädd. Det gör verkligen det. För förra gången jag kände en liknande smärta som denna… var inte en bra upplevelse, säger hon.

I januari förra året gick Shay Mitchell ut i sociala medier och berättade att hon fått missfall. Hon visade en bild på ett ultraljud där hon lagt till ett brustet hjärta.

Förlossningen tog över 30 timmar

I slutet av juni i år gick hon ut med nyheten att hon var gravid på nytt. På Youtube berättade hon att hon som offentlig person fått anstränga sig för att hålla graviditeten hemlig i flera månader.

Och nu i oktober var det dags för den stora dagen: Förlossningen. I Youtubeklippet syns hur Shay peppas av sin doula och sin kille Matte Babel. Hon får verkstimulerande dropp och bestämmer sig för att ta epidiralbedövning.

Shay Mitchell förlossningsvideo

Hej baby mama! Foto: Shay Mitchell

Efter över 30 långa timmar kommer äntligen den lilla dottern. Timme 33 var hon 10 centimeter öppen och det var dags att krysta.

– Jag kan inte titta, det härer så galet, utbrister hon och gråter. Åh gud! Det här är så galet, säger hon igen och barnskrik hörs.

Hon konstaterar också att hon och Matt nu har en spännande tid framför sig.

– Det här är definitivt den mest intensiva upplevelsen i mitt liv. Matt och jag är föräldrar och jag kan inte fatta det. Vi trodde att det var en resa att vara gravida. Jag inser nu att vi just börjat.

Shay Mitchell kille

Shay och Matt tillsammans. Foto: TT

Läs mer:

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Test: Kan du avgöra vem som är vem i Riverdale utifrån deras bebisfoton?

Yngst, äldst eller mellanbarn? – Så är din personlighet jämfört med dina syskons

Av: Louise Åström