Shawn Mendes om förhållandet mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin

Shawn Mendes om förhållandet mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin

När alla trodde att Hailey Baldwin dejtade Shawn Mendes syns hon i stället med Justin Bieber. Nu har Shawn Mendes berättat vad han tycker om deras förhållande.

Att Shawn Mendes och Hailey Baldwin är mer än bara vänner är någonting som det pratats mycket om i kändisvärlden den senaste tiden. De har synts tillsammans på paprazzi-bilder ett flertal gånger, bland annat när de står och kramar varandra.

De båda har hela tiden förnekat att de skulle vara tillsammans men när de gick tillsammans på röda mattan på Met gala 2018 tolkade världen det som ett tecken på att de tagit sin relation ett steg längre och nu faktiskt var ett par.

Shawn Mendes och Hailey Baldwin

Däremot fortsatte de i intervjuer att förneka att de hade ett förhållande även efter deras första publika event tillsammans. Den klassiska kändis-repliken ”vi är bara vänner” sades både en och två gånger.

Nu är det däremot mer tydligt än någonsin att det inte är någonting mellan Shawn Mendes och Hailey Baldwin. Den senaste tiden har hon nämligen synts med exet, och barndomsvännen, Justin Bieber igen.

Först fångades de på bild i Miami och efter det åkte paret vidare till New York där de öppet kysstes och höll varandra i handen.

Så vad har Shawn Mendes att säga om det nygamla kärleksparet?

– Jag tycker det är grymt! Jag älskar dem båda två. De är båda väldigt bra människor. När jag började min karriär var det många som sa ”Hur känns det att bli jämförd med Justin?” och jag svarade ”Hur menar du med hur jag känner? Det är det bästa någon kan säga till mig. Han är bäst”, ska Shawn ha sagt i ett kanadensiskt tv-program.

Han kan däremot inte bekräfta att de två faktiskt är ett par.

– Jag vet inte om de dejtar eller inte.

Läs mer!
Nya bilderna på Justin Bieber och Hailey Baldwin får fansen att tro att dejtarShawn Mendes om kärleksryktena med Hailey Baldwin
Sex tecken på att Selena Gomez nya låt är om Justin Bieber

Källa: Seventeen

Foto: IBL