Shawn-Mendes-intervju-gay-rykten

Shawn Mendes kritiserar intervju – efter att ha öppnat upp om gay-ryktena

På instagram kritiserar Shawn Mendes sin intervju med tidningen Rolling Stone. Där han bland annat pratar om ryktena om att han är gay samt om hans förhållande med Hailey Baldwin.

I går släppte tidningen Rolling Stone en stor intervju med Shawn Mendes. Shawn har själv lagt ut omslaget på sin Instagram där han även kritiserar artikeln. Under bilden har han skrivit att han ibland känner sig osäker och att han har saker med sig själv som han jobbar med men att det bara är en del av honom. Han lägger också till att ibland så blir inte hela den positiva sidan av en historia berättad och att han önskar att den hade det i den här artikeln.

https://www.instagram.com/p/BqptlDonD3M/

I intervjun berättar Shawn bland annat om sin relation till Hailey Baldwin. Han bekräftar att de var mer än vänner men säger att han inte heller skulle kalla det för ett förhållande, utan mer något mitt emellan. Han berättar också att han skickade ett grattis-sms till Hailey efter att hon och Justin Bieber förlovat sig.

En annan grej Shawn pratar om i intervjun är alla rykten om att han skulle vara gay. Redan 2017 adresserade Shawn ryktena som spreds på Youtube genom att på Snapchat gå ut och säga att han inte är gay och även om han var det så ska det inte spela någon roll.

För Rolling stone berättar Shawn att det är jobbigt för honom att alla tror han är gay.

– I en liten del av mitt hjärta, känner jag att jag måste bli sedd med någon offentligt, som en tjej, för att bevisa för människor att jag inte är gay. Även om jag i hjärtat vet att det inte är en dålig grej, så är det fortfarande en bit av mig som tror det och jag hatar den sidan av mig, berättar Shawn.

Shawn berättar också att han fått panik efter att Taylor Swift lagt ut en video på honom där hon sminkar honom med glitter. Även om han sagt ja till att hon fick lägga ut den så mådde han dåligt över vad alla skulle tro, men idag bryr han sig inte.

– Jag kanske är lite mer feminin, men det är så det är. Det är därför jag är jag.

Läs mer:

Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning

Shawn Mendes har en dubbelgångare – och det är en get

Shawn Mendes avslöjar: Då hade jag sex första gången

Foto: IBL