Shadowhunters-stjärnan Katherine McNamara:  ”Du måste lära dig att vara hårdhudad”

Shadowhunters-stjärnan Katherine McNamara: ”Du måste lära dig att vara hårdhudad”

I april kommer den tredje säsongen av tv-serien Shadowhunters och då får vi återigen se Katherine McNamara som spelar Clary i serien. Här berättar hon om framtiden samt vad kommer hända med Jace och Clary i den tredje säsongen.

Katherine McNamara om…

… att bli skådespelare:

– Jag fick en ögonöppnare när jag första gången gick upp på scen. Mitt första uppträdande var när jag var 14 år i Kansas City. Världen stannade och jag visste i det ögonblicket att det var det här jag skulle göra resten av mitt liv.

… framtiden:

– Jag skulle vilja uppfattas som en respekterad skådespelare som berättar om stora samt olika historier. Jag vill också vara någon som har gjort en positiv skillnad i världen.

… att hantera kritik:

– Du måste lära dig att vara hårdhudad. Alla har rätt till sin åsikt och du måste bara veta att det du gör är ditt bästa och att du hela tiden blir bättre och växer. Vad folk än tycker, du är du och det är allt du kan vara.

… vad hon gör mellan scener:

– Jag gillar att sticka, det är min favoritgrej att göra vid inspelningar. Det låter mig vara produktiv, håller mig upptagen och jag kan prata med de andra samtidigt. Resten av skådespelarna kallar mig farmor på grund av det!

… Clary och Jaces förhållande i säsong tre:

– Vi kommer för första gången att få se dem hantera saker i sitt förhållande som inte är kriser. De hade aldrig riktigt chansen att ha ett riktigt förhållande men nu har de det och vi kommer att få se dem som ett riktigt par.

Läs mer!
Åtta saker vi vet om säsong 3 av Shadowhunters redan nu
Quiz: Hur mycket kan du om Shadowhunters?
Sex nya tv-serier som kommer nästa år

Foto: IBL