Shadowhunters-fans

Shadowhunters-fansen fortsätter kämpa för serien – hyr flygplan och samlar in pengar

Shadowhunters-fansen är inte beredda på att ge upp kampen om sin serie. De har bland annat hyrt en flygplan och köpt reklamplats på Times Square för att få fram sitt budskap.

Det var för några veckor sen som det tråkiga beskedet kom att tv-serien Shadowhunters läggs ner. Serien kommer fortfarande få en säsong till men den kommer att vara den sista.

Det var inte bara fansen som blev besvikna över att serien läggs ner utan även skådespelarna gick ut och sa att de var chockade och missnöjda.

Läs mer: Därför läggs Shadowhunters ner

Fansen godtog dock inte beskedet utan drog direkt igång en kampanj för att rädda serien under hashtaggen #SaveShadowhunters. Under hashtaggen har flera skrivit om vad serien betytt för dem och varför den är viktig men det stannade inte där.

Efter att Freeform som gjort serien gått ut med att serien inte är lönsam och att de inte har råd att göra den så startade fansen en insamling. Därefter bestämde de sig förrförra veckan för att hyra ett flygplan. Flygplanet cirkulerade därefter över Netflix huvudkontor med texten ”Save Shadowhunters” bakom sig.

Det stannade inte där heller utan nu har de också köpt reklamplats på Times Square i New york där texten ”Save Shadowhunters” också står.

Flera av skådespelarna har reagerat på fansens försök till att rädda serien och är imponerade. Dock har ingen från Netflix kommenterat det hela.

Läs mer:
Då kommer sista säsongen av Shadowhunters
Sex saker vi vet om Shadowhunters säsong 3B redan nu
Quiz: Hur mycket kan du om Shadowhunters?

Foto: Netflix