Selena_Gomez_The_Weeknd-gjort-slut

Sex tecken på att Selena Gomez och The Weeknd har gjort slut

I januari kom nyheten om att Selena Gomez och The Weeknd dejtade. Nu ryktas det att de har gjort slut och det finns flera saker som tyder på att det är så.

Selena Gomez och The Weeknd ryktas ha gjort slut efter att ha dejtat i tio månader. Ingen av dem själva har bekräftat men enligt uppgifter till People ska de inte längre vara ett par. Här är fem saker som tyder på att de faktiskt gjort slut.

1. En källa säger så

En källa har sagt till People att Selena och The Weeknd ska ha gjort slut på grund av att de båda har mycket att göra och hela tiden befinner sig på olika platser.

2. De har inte setts tillsammans på länge

När Selena och The Weeknd började dejta så såg vi dem överallt tillsammans som exempelvis på mysiga dejter och röda mattan. Senast vi såg dem ihop var när de var på en nöjespark tillsammans för några veckor sen. De båda är ju dock väldigt upptagna så det kan bero på det.

3. Hon har inte lagt upp något om honom/han om henne på story

Både Selena och The Weeknd har också varit duktiga på att dela med sig av bilder och videos av varandra på Insta-story. Men på sistonde har det varit tomt, vilket i och för sig kan bero på att de inte umgåtts men också att de gjort slut.

4. Justin Bieber ställer upp för Selena

Selena har haft ett tufft år sett till att hon ställde in resten av sin turné på grund av sjukdom och att hon genomgick en njurtransplantation i somras. Om nu The Weeknd och hon gjort slut kanske hon behövde tröst och vände sig till en av de personerna som känner henne bäst? Se när Selena och Justin äter frukost ihop här!

5. Selena umgås med Bieber för hämnd?

De senaste två veckorna har Selena och Justin Bieber setts tillsammans flera gånger. I helgen åt de bland annat frukost ihop. Det här behöver inte betyda att Selena är singel men om hon blivit dumpad av The Weeknd så kan ju ett sätt att hämnas vara att hänga med Justin och att tydligt visa media att de hänger.

6. The Weeknd har avföljt Selenas familj och vänner på Instagram

Enligt Glamour så har The Weeknd avföljt flera av Selenas vänner och familj på Instagram. Han följer dock Selena fortfarande!

Läs mer:
Här äter Selena Gomez och Justin Bieber frukost ihop
Selena Gomez Instagram blev hackad – spred nakenbilder på Justin
Selena Gomez raderar Instagram minst en gång i veckan

Foto: IBL