Sex saker vi vet om Shadowhunters säsong 3B redan nu

Sex saker vi vet om Shadowhunters säsong 3B redan nu

Det officiella datumet för Shadowhunters säsong 3B har inte släppts ännu. Däremot har den exekutiva producenten, Todd Slavkin, avslöjat vad vi kan förvänta oss!

1. Clary, Lilith och Jonathan kommer tillbaka

Shadowhunters exekutiva producent Todd Slavkin avslöjar att Clary kommer tillbaka till serien.

– Utan att avslöja för mycket, såg vi att Jonathan greppade tag i Clarys arm vilket betyder att någonting håller på att hända. Hon var inte ensam när hon sprang genom rummet och Lilith gjorde allt i sin makt för att ta tillbaka Jonathan. Armen bevisade att det fungerade och att han lever, säger han till TVLine.

Till Liliths fördel kan man inte döda en demon – bara förbanna dem till Edom.

– Faktum är att Lilith kommer tillbaka, men just nu är hon fast i Edom, vilket hon inte är särskilt glad över, säger Todd Slavkin.

2. Simon + Izzy = Sant
Todd Slavkin berättar även att säsongen kommer att handla mycket om relationen mellan Simon och Izzy.

– Jag skulle säga att det här är säsongen för Sizzy. Vi kommer verkligen att få se deras förhållande som vi aldrig har sett det förr. Sizzy-fansen kommer att bli väldigt nöjda, säger han.

3. Det finns en risk att Valentine kommer tillbaka

Valentine kom tillfälligt tillbaka till tv-serien när Clary behövde honom för att ta reda på viktig information, men nu är han död igen. Enligt den exekutiva producenten Darren Swimmer finns det inga garantier på att han inte dyker upp vid ett annat tillfälle.

– Möjligheten finns alltid. Hans kropp är uppbränd nu, vilket gör att Clary inte kommer att kunna använda sig av samma metod om hon vill återuppliva honom igen. Vi har inga planer på att ta tillbaka honom, men vem vet, det här är trots allt Shadowhunters, säger han.

4. Asmodeus och Magnus förhållande stärks

Tidigare har vi fått reda på delar av Magnus historia. Hans biologiska mamma tog livet av sig när han var liten, vilket gör att hans pappa, Asmodeus, är den närmaste familjen han har. Nu kommer tv-serien att fokusera mer på deras relation.

5. Maia får mer utrymme

Det har förändrats mycket i Jade Wolf och gruppens ledning. Nu berättar Todd Slavkin att det gör att Maia tvingas ta mer ansvar än hon någonsin trodde att hon skulle klara av.

– Hon kommer tillbaka på ett riktigt coolt sätt som fansen kommer att gilla, säger han.

6. Udda par kommer att finna tröst i varandra

Enligt producenterna kommer flera karaktärer att finna tröst i varandra – särskilt par som tittarna normalt sett inte har sett tillsammans.

Läs mer!
Åtta saker vi vet om säsong 3 av Shadowhunters redan nu
Här möter Shadowhunters sin största fiende hittills – se nya trailern för säsong 3
Quiz: Hur mycket kan du om Shadowhunters?

Av: Mina Gilbertsson

Källa: TVline

Foto: IBL