13-reasons-why-sasong-2-2018

Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why

Nu är det bekräftat att det det blir en andra säsong av Netflix-serien 13 reasons why. Här är allt vi redan nu vet om säsong 2.

I en intervju med Entertainment weekly har Brian Yorkey, en av skaparna bakom 13 reasons why, avslöjat vad som kommer hända i säsong 2.

Läs mer: Katherine Langford om att spela Hannah i 13 reasons why

1. Hannah kommer att vara med

Hela den första säsongen handlade om Hannah och även om hon inte kommer att stå i centrum i den andra säsongen så kommer hon ändå att vara med. Enligt Brian så kommer det att handla om vem som egentligen är skyldig till Hannahs död.

2. Jessicas i fokus

En stor del av säsong 2 kommer att handla om Jessica och hur hon kommer tillbaka efter att ha blivit våldtagen. Brian förklarar att han vill fokusera på Jessicas historia då det här är något som många unga tjejer går igenom och det är viktig att visa det.

3. Svar på alla frågor

Efter den första säsongen så var det många cliffhangers. Kommer Bryce att dömas? Vad planerar Tyler med alla vapen? Och vad hände med Alex? Enligt Brian så kommer vi att få svar på alla våra frågor.

4. Då och nu

Precis som i första säsongen kommer vi både få följa allting som händer i nutid samtidigt som vi kommer få många återblickar.

5. De andras perspektiv

Den första säsongen fokuserade på Hannah och i den andra säsongen kommer hennes klasskamrater att ta den största platsen. Vi kommer att få höra deras historier och få se allting ur deras perspektiv.

6. Ny teknologi

Kassettbanden kommer inte att vara i fokus i den andra säsongen utan istället berättar Brian att det är en annan typ av teknologi som kommer spela stor roll. Många fans har spekulerat i om det kommer vara Tylers fotografier eller filminspelningarna med vittnesmålen.

Läs mer:
Dylan Minette om att spela Clay Davis i 13 reasons why
13 reasons why-skådisarna och Selena Gomez har matchande tatueringar
12 viktiga budskap i serien 13 reasons why

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Netflix