Sex Riverdale-teorier du måste ha koll på inför tredje säsongen

Sex Riverdale-teorier du måste ha koll på inför tredje säsongen

Det kommer alltid nya Riverdale-teorier. Vi har listat sex av dem som du måste ha koll på inför tredje säsongen!

1. Chic lever

Sist vi såg Chic sprang han för sitt liv från Black Hood. Det finns däremot teorier om att han inte är död. Förklaringen är att hans döda kropp aldrig visades. När Betty trodde att hon skulle få se hans lik, visade det sig vara någon annan. Dessutom nämner inte Hal någonting om Chic när han erkänner vilka han har mördat.

2. Bettys riktiga bror, Charles, är egentligen Ben

Chic och Bettys riktiga bror, Charles, kände varandra men hamnade sedan i ett blodigt slagsmål. När Betty konfronterade honom förklarade Chic att han hade misshandlat honom grovt men inte dödat honom. Om det stämmer finns det en annan teori om att vi har träffat Charles – flera gånger. Användaren Claraofjall på Youtube tror nämligen att Charles är Ben, som vi tidigare har träffat flera gånger i tv-serien.

3. Bettys mamma är egentligen Penny Peabody

Det finns ingenting som säger att Alice Cooper inte är Bettys riktiga mamma, men om det skulle visa sig vara sant finns det flera teorier om att Penny Peabody är hennes biologiska mamma – och att Alice Cooper är hennes halvsyster. Alice har tidigare varit medlem i Southside Serpents, men sedan lämnat gänget. Det finns en teori om att Penny inte var redo att skaffa barn, vilket gjorde att hon överlämnade sin dotter, Betty, till Alice för att det var en tryggare plats för de båda.

4. Hal Cooper har en tvilling

På Instagram-kontot Riverdale Room har fansen förklarat varför det skulle kunna stämma att Hal Cooper har en tvilling. Familjen Cooper/Blossom har flera tvillingar i släkten och det står klart att Black Hood har fått hjälp från någon utomstående eftersom att Hal Cooper inte har någon möjlighet att vara på två platser samtidigt.

5. Polly är Black Hood

Det finns flera teorier kring Polly, men det senaste är att hon ska ha samarbetat med sin pappa, Hal, för att hämnas på Riverdale-invånarna som tvingade bort henne och Jason. I sista avsnittet av andra säsongen föreslog Polly att Alice skulle träffa en man som hjälpt henne att läka. När Alice går med på det ger hon ifrån sig ett ondskefullt leende, vilket får tittarna att undra vad hon egentligen har i kikaren.

6. Cheryls första kärlek kommer till staden

Cheryl har tidigare pratat om sin bästa kompis som sedan blev hennes första kärlek – Heather. Instagram-kontot Riverdale Room har en teori om att hon kommer att återvända till Riverdale, vilket kommer att skapar drama kring Cheryl och Toni.

Läs mer!
Riverdale säsong 3: premiärdatum, skådespelare, trailers – allt du behöver veta
Nio frågor vi vill ha svar på i Riverdale säsong 3
Riverdale-skaparen avslöjar att det finns ledtrådar om säsong 3 i ett tidigare avsnitt

Av: Mina Gilbertsson

Källa: Cosmopolitan

Foto: The CW