Riverdale-fragor-mordaren

Sex frågor vi har efter att mördaren i Riverdale avslöjats

I det senaste avsnittet av Riverdale fick vi äntligen veta vem som mördade Jason Blossom. Det skapade dock massa andra frågetecken. Här är sex frågor vi har efter avslöjandet.

Varning för spoilers!

Läs mer: Fem saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

1. Varför dödade Clifford Blossom Jason?

Det som hände mellan Clifford och Jason som fick Jason att vilja rymma och Clifford att döda honom måste ha varit stort. Frågan är bara: vad handlade det om? Knark? Polly? Eller finns det en ännu större hemlighet vi inte fått veta ännu?

2. Vad var det som låg i tunnorna i slutet?

När vi fick se Clifford i ladan så låg det under honom öppnade lönnsiraps-tunnor. I tunnorna låg det paket. Vad är det i paketen? Vi gissar på knark. Antagligen så har familjen Blossom sysslat med knark länge men dolt det bakom sitt lönnsiraps-företag. Det kan alltså ha varit det som Jason fått reda på och därför valde att rymma.

3. Tog Clifford livet av sig eller gjorde någon annan det?

Något som alltid stämmer när det kommer till tv-serier är att man inte ska tro på allt man ser. De flesta serier har en förmåga att visa något som verkar uppenbart hur det gick till, men egentligen inte alls gick till så. Det kan vara likadant här. Det kan ha varit någon annan som tog livet av Clifford.

Test: Vem är du i Riverdale?

4. Hade Hiram Lodge ingenting med allt det här att göra?

Vi har aldrig fått se honom men Veronicas pappa Hiram Lodge har spelat en stor roll under hela serien och verkar vara inblandad i det mesta. Vilken roll har egentligen Hiram spelat i allt det här?

5. Hur nära släkt är egentligen Polly och Jason? Och är det lagligt?

Förutom att vi fick veta att det var Clifford som mördade Jason så fick vi också veta att familjen Cooper egentligen är Blossoms. Vilket innebär att Polly och Jason är släkt. Men hur nära släkt är de egentligen och är det lagligt att de får barn tillsammans?

6. Vad händer med Jughead?

Även om Jugheads pappa inte var den som mördade Jason så fick vi höra sheriffen berätta för Jughead att han ändå skulle åtalas för att ha ljugit och ha hjälpt till att dölja mordet. Vilket innebär att Jughead återigen är utan familj och det verkade inte som Archies pappa Fred var villig att låta honom stanna där för evigt. Vem ska rädda Jughead?

Läs mer:
Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?
Han hoppar av Riverdale i nästa säsong
Hen mördade Jason i Riverdale

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: The CW