Selena-Gomez-Austin-Butler-zombiefilm-The-dont-dont-die

Selena Gomez ska vara med i ny zombie-film med Austin Butler

Selena Gomez är inte bara artist utan hon är även skådespelerska och nu ska hon vara med i filmen The Dead Don’t Die tillsammans med Austin Butler.

Det är ingen nyhet att Selena Gomez både håller på med musik och skådespeleri. Vi har tidigare sett henne i filmerna Another Cinderella Story och Spring Breakers.

Selena låt Back To You toppar just nu listorna och medan vi väntar på ett nytt album så spelar hon istället in en ny film, enligt Justjaredjr.

Igår sågs Selena i New York på inspelningarna av filmen The Dead Don’t Die. Filmen är en zombie-filmen och det är flera kända namn med i den. Bland annat Austin Butler som vi tidigare sett i serierna The Shannara Chronicles samt The Carrie Diaries. Han är också tillsammans med Vanessa Hudgens.

Andra som ska vara med i filmen är Bill Murray, Chloe Sevigny och Adam Driver.

Det är dock oklart om filmen kommer att heta The Dead Don’t Die då det tidigare sagts att den ska heta Kill The Head. Hur som, ska filmen spelas in nu under sommaren och både Selena och Austin har setts på inspelningsplatsen. Där Austin har varit helt täckt i blod medan Selena sett normal ut i röd t-shirt och shorts.

Austin Butler på inspelningarna av filmen The Dead Don't Die.
Selena Gomez på inspelningarna av The Dead Don't Die.

Det finns ännu ingen mer information kring handlingen i filmen men förhoppningsvis får vi veta mer snart.

Läs mer:
Här är killen Selena Gomez mamma vill att hon ska dejta
Från då till nu: Justin Bieber och Selena Gomez förhållande genom åren
Sex tecken på att Selena Gomez nya låt är om Justin Bieber

Foto: IBL