Selena-Gomez-om-justin-bieber

Selena Gomez om varför hon är tillbaka med Justin Bieber

För några veckor sen kom nyheten om att Selena Gomez och Justin Bieber umgås igen. Nu berättar Selena vad som fick henne att ta tillbaka honom.

En av årets största snackisar är definitivt kärlekstriangeln: Selena Gomez, The Weeknd och Justin Bieber.

Selena och The Weeknd började dejta i våras men gjorde slut nu i höstas. När det kommer till deras relation idag så berättar Selena för Billboard att de är vänner.

– Något jag är riktigt stolt över är att det finns en äkta vänskap (mellan mig och The weeknd). Jag har aldrig upplevt något sådant i mitt liv. Vi gjorde slut som bästa vänner, och det var verkligen uppmuntrande och omtänksamt, vilket var väldigt speciellt för mig, säger Selena till Billboard.

Läs mer: Här kysser Selena Gomez och Justin Bieber varandra

Strax efter att Selena och The Weeknd gjorde slut så sågs hon ute tillsammans med Justin Bieber. På frågan vad som fick Selena att ta in Justin i sitt liv igen menar Selena att hon uppskattar människor som påverkat henne.

– Jag är 25. Jag är inte 18, 19 eller 20. Jag uppskattar människor som verkligen har påverkat mitt liv. Så tidigare, kunde det ha varit att tvinga något som inte var rätt. Men det betyder inte att man slutar bry sig om någon och det (gäller för) människor allmänt.

Läs mer:
Selena Gomez ryktas vara med i Riverdale spin-off
Selena Gomez Instagram blev hackad – spred nakenbilder på Justin
Så här har du aldrig sett Selena Gomez förut

Foto: IBL