Selena-Justin-parterapi

Selena Gomez och Justin Bieber ryktas gå i parterapi

Att bli tillsammans med ett ex är inte alltid lätt. Nu uppger flera källor att Justin Bieber och Selena Gomez har börjat gå i parterapi. En av anledningarna till varför ska vara Hailey Baldwin.

Det har gått en månad sedan Justin Bieber och Selena Gomez återförenades och de båda verkar verkligen vilja satsa på att få ett bra förhållande igen. Enligt källor till TMZ ska nämligen Selena och Justin gå i parterapi i kyrkan.

Läs mer: Selena Gomez mamma till sjukhus – efter bråk om Justin Bieber

Både Selena och Justin har vid flera tillfällen setts lämna kyrkan tillsammans och för en vecka sedan la Justin också ut en bild på en whiteboard med massa citat som skulle kunna ha med terapin att göra.

Enligt TMZ ska anledningen till att Selena och Justin går i terapi vara Hailey Baldwin. Strax efter att Justin och Selena gjort slut dejtade Justin Hailey en kort stund. Justin ska nu ha hört av sig till Hailey för att be om ursäkt och visa att han är en ny person. Något som Selena inte ska ha gillat. Om Hailey är anledningen till att paret går i terapi vet bara Justin och Selena så vi vet inte om detta är sant.

Läs mer:
Därför kommer Justin Bieber och Selena Gomez inte fira jul tillsammans
Här kysser Selena Gomez och Justin Bieber varandra
Ska Justin Bieber fria till Selena Gomez? Se hans svar här!

Foto: IBL