Selena Gomez och Justin Bieber i viral mashup – lyssna på låten här!

Det gamla kärleksparet Selena Gomez och Justin Bieber har återförenats i en viral mashup skapad av producenten Andy Wu. Lyssna på låten här!

Musikproducenten Andy Wu har skapat en mashup som minst sagt gör succé på Youtube just nu. Det är nämligen inte vilken mashup som helst – utan en kombination av två låtar från det före detta kärleksparet Selena Gomez och Justin Bieber.

Låtarna som Andy Wu har valt att mixa är Justin Biebers Sorry från 2015 och Selena Gomez Lose You to Love Me från i år.

Båda låtarna handlar om kärlek, och även om Selena Gomez och Justin Bieber inte har bekräftat att musiken handlar om deras relation är det så många har tolkat de respektive texterna. Selena Gomez har till och med själv kommenterat sitt senaste låtsläpp och förklarat att Lose you to love me är inspirerad av saker som hänt i hennes liv sedan hennes senaste album och att hon vill berätta för människor att man ”kommer ut starkare på andra sidan och som en bättre version av sig själv”.

Lyssna på mashup-låten här:

Sedan klippet laddades upp på Youtube den 27:e oktober har det visats över 1,2 miljoner gånger.

Selena Gomez och Justin Bieber blev ett par 2011

För snart tio år sedan var Selena Gomez och Justin Bieber ett av Hollywoods hetaste kärlekspar. De träffades första gången 2009, och blev officiellt ett par i februari 2011. Förhållandet varade dock bara i 18 månader.

Trots att paret gjorde slut 2012 har det flera gånger ryktats om att de har återförenats och hittat tillbaka till varandra. Att de officiellt varit ett par igen har dock aldrig bekräftats.

Sommaren 2018 förlovade sig Justin Bieber med modellen och influencern Hailey Baldwin (nu Bieber), och ett par månader senare gifte de sig i rådhuset i New York.

Foto: TT

Läs mer: 

Selena Gomez om triangeldramat: ”Tryck inte ner andra kvinnor”

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Här är killen Selena Gomez mamma vill att hon ska dejta