Selena-Gomez-mamma

Selena Gomez mamma till sjukhus – efter bråk om Justin Bieber

Det verkar som att alla inte är glada över att Selena Gomez och Justin Bieber återförenats. Enligt uppgifter till TMZ ska Selenas mamma ha behövt åka till sjukhus efter ett bråk om Justin.

Samtidigt som det kom ut att Selena Gomez och The Weeknd gjort slut, efter att ha dejtat i cirka tio månader, så började också Selena och Justin Bieber ses ute tillsammans igen.

Även om många verkade lyckliga över att Selena och Justin verkar ha hittat tillbaka till varandra så var det en person som inte var det – Selenas mamma Mandy Teefey.

Läs mer: Här kysser Selena Gomez och Justin Bieber varandra

Flera källor har rapporterat om att Selenas familj inte accepterar Justin efter alla hans skandaler och det verkar som att Selenas mamma definitivt inte är ett fan av deras förhållande.

Enligt uppgifter till TMZ så ska Mandy ha uppsökt sjukhus efter att hon haft ett bråk med Selena om just Justin. Mandy ska ha varit okej och lämnat sjukhuset samma dag.

När det kommer till Selenas och Mandys relation verkar den vara komplicerad. Efter bråket har de båda nämligen avföljt varandra på Instagram. Källor säger till TMZ att Mandy försöker ge Selena tid att tänka över vad hon vill och att de har avföljt varandra kan bero på det.

Läs mer:
12 gamla bilder på Jelena som får oss att shippa dem igen
Därför kommer Justin Bieber och Selena Gomez inte fira jul tillsammans
Selena Gomez om varför hon är tillbaka med Justin Bieber

Foto: IBL