Här är allt vi vet om Justin Biebers och Selena Gomez återförening just nu

Här är allt vi vet om Justin Biebers och Selena Gomez återförening just nu

Efter att Selena Gomez och The Weeknd gjort slut har Selena börjat hänga med sitt ex Justin Bieber igen. Här är det vi hittills vet om deras återförening.

24 oktober

Alla tror fortfarande att Selena Gomez och The Weeknd är ett par. Därför höjer många på ögonbrynen när paparazzis på bild fångar att Justin Bieber åker hem till Selena Gomez hus. Det sades dock att de umgicks med flera gemensamma vänner hemma hos henne och att det här bara visade att de har börjat hänga som vänner igen.

29 oktober

Selena Gomez och Justin Bieber äter frukost tillsammans, bara de två. Fortfarande vet ingen att Selena är singel. Samma dag sågs de även i kyrkan ihop.

30 oktober

Det blir officiellt att Selena och The Weeknd har gått skilda vägar. De var ett par under tio månader. The Weeknd slutar även att följa flera av Selenas vänner och familjemedlemmar på Instagram.

1 november


Under onsdagen sågs Justin och Selena på en cykeltur tillsammans. Av bilderna att döma verkar de ha haft väldigt roligt tillsammans.

Justin Bieber och Selena Gomez på väg hem till hennes hem.

Efter cykelturen är Selena på ett yogapass innan hon och Justin möts upp igen. De ses gå runt på stan innan Selena tittar på när Justin spelar hockey. Efter matchen tar de bilen hem till Selenas hus. I bilen syns det att Selena har Justins hockeytröja på sig.

2 november
TMZ rapporterar att Justin Bieber inte har någonting med Selena Gomez och The Weeknds uppbrott att göra, då det var The Weeknd som gjorde slut. Källor berättar att deras förhållande har varit skakigt sedan i somras och knappt har sett varandra på grund av hans turnéschema. Han ska ha ringt henne och avslutat förhållandet.

Selena och Justin har ännu inte kommenterat ryktena om att de skulle vara ett par igen.

Läs mer!
Här äter Selena Gomez och Justin Bieber frukost ihop
Selena Gomez och Justin Bieber umgås igen
Hon pekas ut som Justin Biebers nya flickvän

Foto: IBL