Selena Gomez: ”Jag vill inte att folk ska se mig som ledsen och sårad”

Selena Gomez: ”Jag vill inte att folk ska se mig som ledsen och sårad”

I en ny intervju med Rolling Stone berättar Selena Gomez att hon är trött på att folk ser henne som ledsen och sårad – en person hon själv lämnat bakom sig. Låtarna Lose You to Love Me och Look at Her Now, som påstås handla om en hel del Justin Bieber, står för ett avslutat kapitel.
9 saker du inte visste om Selena Gomez
Slå på ljud

Turerna kring Selena Gomez och Justin Bieber har varit många. 2011 blev de ett officiellt par, och åren där efter var de ett av Hollywoods mest omtalade par. Men två år senare kom beskedet om att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Men kärlekshistorien mellan popstjärnorna slutade inte där. Nej, onej.

De blev ihop igen, och gjorde slut – igen. Av- och på-relationen fick ett definitivt slut 2018, och bara månader senare hade Justin Bieber friat till Hailey Baldwin, idag Hailey Bieber.

Tanken bakom omtalade låtarna

I oktober 2019 släppte Selena Gomez låtarna Lose You to Love Me och Look at Her Now, dagarna efter varandra, och det blev då ett stort pådrag på sociala medier.

Med textrader som “In two months, you replaced us like it was easy. Made me think I deserved it” och ”It was her first real lover, his too ‘til he had another” var många övertygade om att låtarna handlade om Justin Bieber. Hon själv förklarade då att låtarna handlade om flera saker som hänt i hennes liv de senaste åren, och det hände så klart massor av annat i hennes liv utöver en stormig relation med Justin.

I en ny intervju med Rolling Stone i samband med Grammis 2021 berättar hon hur hon tänkte kring låtarna.

– Det var min idé att släppa Lose You to Love Me och sen Look at Her Now direkt efter varandra, säger Selena Gomez. Hon fortsätter:

– Mitt skivbolag var rätt nervösa över det, eftersom de inte ville att den ena skulle ta ut den andra. Jag visste direkt att Lose You to Love Me skulle bli den största av dem, jag kände det på mig.

”Jag vill inte att folk enbart ska se mig som ledsen och sårad”

Selena ser de två omtalade låtarna som ett avslut på ett kapitel i hennes liv.

– Jag ville att folk skulle förstå att det har varit en resa och att den nu är helt avslutad. Jag vill inte att folk enbart ska se mig som ledsen och sårad. Jag ville att folk skulle veta att jag gick igenom någonting, och att den delen av mig är över, säger hon.

Hon passar också på att hinta om att det kommer att komma ny musik – som är ännu bättre än tidigare.

– Resten av albumet handlar om vem jag är idag och vart jag är på väg, och jag tycker att det är bra låtar, men jag har sparat de bästa till sen.

Foto: TT

LÄS MER:

Selena Gomez viktiga vädjan till Facebook – efter offentliga hatet

Justin Bieber rappar om Selena Gomez i ny musikvideo

Hailey Bieber avslöjar – så är det att vara gift med Justin