selena gomez

Selena Gomez hyllas för bilderna med synliga operationsärren

Efter en njurtransplantation för fyra år sedan bär Selena Gomez på ett synligt ärr i högra ljumsken. Nu hyllas hon för modet att visa upp sin kropp precis som den är.
TV: Se 9 saker du inte visste om Selena Gomez
1:54

Efter reklamen: TV: Se 9 saker du inte visste om Selena Gomez

(1:54)

Slå på ljud

År 2017 genomgick Good For You-sångeskan Selena Gomez, 28, en njurtransplantation. Donator var hennes vän Francia Raisa, 32, känd från roller i filmer som Bring It On: All or Nothing och tv-serien Grown-ish.

Transplantationen var livsnödvändig för Selena Gomez sedan hon drabbats av den reumatiska sjukdomen lupus.

”Hon gav mig den ultimata gåvan och offrade sig genom att donera sin njure till mig. Jag är otroligt välsignad”, skrev Selena Gomez på Instagram om sin vän efter operationen.

Nu har fyra år gått och Selena visar stolt upp sitt ärr i en ny reklamkampanj för badläder.

Visar badkläder i ny kampanj

”Vad jag älskar med det här märket är att det hyllar kvinnor som kravlöst älskar sina kroppar och ger sig själva den uppskattning de förtjänar”, skriver Selena intill en bild på sig själv i färgglad baddräkt.

Badkläderna hon visar upp är ett samarbete med märket La’Mariette. På deras Instagramkonto finns fler bilder på stjärnan.

I kommentarerna till en helkroppsbild hyllas Gomez för att hon visar upp sin kropp som den är.

”Så vacker och stark”, skriver en följare.

”Så självsäker och vacker i den där bikinin! Det betyder så mycket för så många människor… Helt otroligt bra jobbat”, skriver en annan.

”Äntligen en riktig (och vacker) kropp”, skriver en tredje.

Selena Gomez om att vara stolt över sin kropp

Kampanjbilderna är inte de första där Selena Gomez poserar med självförtroende sedan sin operation. I ett inlägg från i höstas förklarar popstjärnan att hon tidigare skämdes över sitt operationsärr, men att hon på senare tid gjort ett medvetet val att vara stolt istället.

”Förut ville jag inte att ärret skulle synas på bilder, så jag bar sådant som dolde det. Nu, mer än någonsin, är jag säker på vem jag är och vad jag gått igenom… och jag är så stolt över det”, skrev hon i ett inlägg som genererade miljontals tummen upp.

Foto: Instagram

Källa: ELLE US

TV: Se 7 kändisar som valt att lämna sociala medier
1:03

Efter reklamen: TV: Se 7 kändisar som valt att lämna sociala medier

(1:03)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Blond vs. brunett: Rihanna och 14 kändisar som testat båda hårfärgerna