Selena Gomez skvallrar om sina ex-pojkvänner.

Selena Gomez avslöjar galna detaljer om alla sina ex

Multibegåvningen Selena Gomez har ingen brådis vad gäller att skaffa sig en ny kille. Relationer kräver hårt jobb och mycket tid – och med sitt lustiga avslöjande förstår man nu att stjärnan inte haft det lätt i sina tidigare förhållanden.
9 saker du inte visste om Selena Gomez
Slå på ljud

Den forna Disney-stjärnan Selena Gomez, 28, kärleksliv har länge varit en spännande följetong för både pressen och fansen. På- och av-förhållandet med Justin Bieber, 26, hade pågått i flera år innan hon 2016 avslöjade att relationen med artisten var slut, och att hon börjat dejta Abel Tesfaye, känd som The Weeknd istället. Relationen med den kanadensiska musikartisten varade dock bara i tio månader efter avslöjandet. Och illa kvickt rusade hon tillbaka till sin Justin Bieber igen.

Selena Gomez som har befunnit sig i rampljuset sedan hon var sju år gammal ska även ha haft en romans med Pirates of The Caribbean-skådisen Orlando Bloom, 43 – som numera är nybliven småbarnsfar till dottern Daisy Dove som han och Katy Perry, 35, precis gett till världen.

”Alla mina ex tycker att jag är…”

13 Reasons Why-producenten Selena Gomez har många strängar på sin lyra och hon har precis lanserat en ny sminkserie. I en ny Youtube-video tillsammans med sminkösen NikkiTutorials avslöjade Selena Gomez nya spännande detaljer om sitt kärleksliv – och sina ex!

– Det är svårt att dejta i karantän, säger Selena Gomez i klippet och tillägger dock att hon inte menar det som en inbjudan till killar att höra av sig.

Selena Gomez skrattar även åt det faktum att folk ofta pratar om hennes låtar, i vilka hon sjunger att hon önskar en man i sitt liv – fast att hon verkligen inte vill ha det.

– Killar innebär mycket ansträngning, fnissar hon och fortsätter dela med sig av det som får Nikki att bryta ihop totalt – av skratt:

– Alla mina ex tycker att jag är galen, men jag bryr mig inte, säger Selena med en axelryck.

Och listan på ex är väl inte precis kort för stjärnan. Så sent som i april förra året kopplades hon även samman med One Direction-stjärnan Niall Horan. Detta efter ett filmklipp florerat på Twitter, där Selena Gomez och Niall Horan sågs umgås tätt med varandra, något som fick fansen att spekulera hej vilt.

Justin Bieber har Selena Gomez på hjärnan

Många fans har gått och hoppats på att den långa, och trassliga kärlekshistoria mellan Selena Gomez och Justin Bieber en dag skulle leda till ett bröllop. Och trots att Justin Bieber numera, och sedan två år tillbaka, är gift med modellen Hailey Baldwin, verkar det som att han fortfarande har Selena Gomez på hjärnan.

För i musikvideon till Drakes nysläppta låt Popstar dyker ingen mindre än Justin Bieber upp, och ja – han nämner sin ex-flickvän vid namn!

3 minuter och 40 sekunder in i den 8 minuter långa videon hör man Justins stämma ljuda:

Look, Ariana, Selena, my Visa / It can take as many charges as it needs to, my girl / That shit platinum just like all of my releases, my girl.”

Foto: TT

LÄS MER:

Justin Bieber rappar om Selena Gomez i ny musikvideo

9 gånger Selena Gomez glänste på röda mattan

Spana in Justin och Hailey Biebers nya lyxhus