Shawn och Camila hånglar i video

Se videon! Shawn Mendes och Camila Cabello visar fansen hur de hånglar

Nyligen avslöjade Shawn Mendes att han är i en relation – utan att berätta vem som vunnit hans hjärta. Men i en ny video får vi reda på svaret. Se den här!

Ända sedan Shawn Mendes och Camila Cabello började samarbeta och gjorde sommarlåten ”Señorita”, har det spekulerats att de dejtar. Paret har fångats på bild ihop där de kysser och myser med varandra, men ingen av dem har bekräftat att de har en relation.

”Helt ärligt så vill jag kunna prata med er om det här, men det är inte bara jag i den här relationen. Det finns en till person som är involverad och jag kan inte berätta allt jag känner. Det är inte bara jag som bestämmer” sa Shawn Mendes till fansen i början på september.

Även Camila har varit hemlighetsfull kring ryktena om vem hon dejtar:

”Under de här ett och ett halvt året har jag för första gången upplevt hur det verkligen är att bli kär”, sa Camila till Elle.

Men nu har både han och Camila gjort deras relation officiellt på ett väldigt speciellt sätt. Tillsammans publicerade duon en video som höll på att krossa nätet.

Se klippet här!

– Vi såg på Twitter att ni pratar om hur vi kysser, att vi kysser konstigt. Som fiskar, säger Shawn Mendes.

– Ja och det sårar oss verkligen, skojar Camila Cabello.

– Vi ville bara visa er hur vi faktiskt kysser.

Och plötsligt börjar paret hångla och slicka varandra i ansiktet. HJÄLP! Från att ingen av dem vågar säga någonting om deras relation till att plötsligt bjuda in fansen till deras hångelfest? Vad är det som händer?! Och visst kan man inte låta bli att fascineras lite också?

Läs mer:

FRIDA listar: 5 bästa ögonblicken från VMA-galan 2019

Här hånglar Camila Cabello och Dylan Sprouse i videon

Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning