Selena-gomez-tv-serie

Se teasern för Netflix-serien som Selena Gomez producerat

Förutom att vara sångerska och skådespelerska så är Selena Gomez också exekutiv producent för tv-serien ” Thirteen reasons why”. Nu har hon delat med sig av en teaser från serien.

I höstas ställde Selena Gomez in resten av sin turné Revival tour för att fokusera på sin hälsa. Därefter gick Selena under jorden men i november dök hon upp igen på American music awards. Under galan fick hon pris för bästa kvinnliga artist i pop/rock-kategorin och på scen höll hon ett rörande tal om att hon hade allt men ändå inte mådde bra inuti och därför behövde stanna upp.

Läs mer: Se bilden där Selena Gomez och The Weeknd kysser varandra

Sen dess har Selena kommit tillbaka till Instagram samt startat ett samarbete med märket Coach. Det ryktas dessutom om att Selena just nu håller på att göra ny musik. Men förutom det så är Selena dessutom exekutiv producent för Netflix tv-serien Thirteen reasons why.

Serien är baserad på novellen med samma namn och handlar om tonåringen Dylan som en dag hittar en låda med sitt namn på. I lådan hittar han flera kasettband. Banden är inspelade av en ung tjej som två veckor tidigare begått självmord. På banden uppger hon 13 anledningar till varför hon tog livet av sig.

Selena som alltså varit med och producerat serien har nu delat med sig av en teaser från serien. Se den här under!

Thirteen reasons why har premiär på Netflix den 31 mars i år.

Läs mer:
Justin Biebers diss till Selena Gomez nya pojkvän
Niall Horan har inte gett upp hoppet om Selena Gomez
Selena Gomez är tillbaka! – se hennes känslosamma tal

Foto: IBL