Se skådisarnas behind the scenes-bilder från Riverdale säsong 4

Se skådisarnas behind the scenes-bilder från Riverdale säsong 4

Snart är det äntligen premiär för Riverdale säsong 4! FRIDA har samlat skådisarnas bästa behind the scenes-bilder från den nya säsongen, där inspelningen pågår för fullt. Se alla här!

I oktober släpps den nya säsongen av Riverdale i USA (som troligtvis kommer till Sverige ungefär samtidigt). Det som gör just denna säsong speciell är att den är tillägnad Luke Perry, skådespelaren bakom Archies pappa, Fred Andrews. Luke gick bort när säsong tre fortfarande spelades in, efter att ha drabbats av en stroke.

”Jag kommer aldrig glömma den stora chocken och sorgen vi kände när vi fick beskedet om hans död. Vi förlorade en kär vän. Trots att du inte längre är här så vi kan kramas så minns jag värmen från dina armar. När jag tänker på dig kommer jag alltid minnas den känslan” skrev Camila Mendes i samband med hans död.

Nu när Riverdale-skådisarna samlas för att spela in en ny säsong är det Luke alla tänker på.

”Första gången som vi läser igenom manuset till Rivedale säsong. Tillägnad Luke. Vi älskar dig mannen. Vi hedrar dig på bästa sätt”, skriver Marisol Nichols, som spelar Veronicas mamma i serien.

Minns ni förresten hur många frågor vi hade efter säsong tre? Bland annat – kommer Jughead dö? Men precis som flera fans kommenterat så är skådespelaren, Cole Sprouse, med på Marisols gruppbild där de läser igenom manuset. Så förhoppningvis är han kvar ännu en säsong.

Och här har vi manuset som Madelaine Petsch delat på sin Instastory:

Riverdale säsong 4 manus

Snart kommer vi få se den här fantastiska duon igen!

Nyförlovade Vanessa Morgan (som spelar Toni Topaz) har fått tillbaka sitt rosa hår. Läs allt om hennes förlovning här!

Och vi kommer såklart få se Kj Apa som rödhårig igen.

”När kommer dethär få ett slut?”, skriver han.

Vanessas pappa tittade förbi under inspelningen.

Det verkar som om första avsnittet kommer handla en hel del om Cheryl Blossom och Toni Topaz. Varken Lili Reinhart, Cole Sprouse eller Camila Mendes har lagt ut någonting på sociala medier.

Foto: Madelaine Petsch, Vanessa Morgan, Kj Apa.

Läs mer:

Riverdale-fansen jublar! Vanessa Morgan har förlovat sig

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?