Shay-Mitchell-Pretty-Little-Liars

Se Shay Mitchells sorgliga hejdå till sina PLL-kollegor (du kommer gråta!)

Efter att de sista avsnitten av Pretty Little Liars spelats in har alla skådespelarna delat med sig av tårfyllda hejdå-meddelanden. Men Shay Mitchells tar priset, förbered dig på att gråta!

Efter sju år så har Pretty Little Liars nu spelat in de sista avsnitten. I sociala medier har alla skådespelarna skrivit sorgliga hejdå-meddelanden. Bland annat skrev Keegan Allen, som spelar Toby, ett långt kärleksfullt inlägg om Troian Bellsario, som spelar Spencer.

Efter att ha arbetat med serien i sju år tillsammans har alla skådespelarna kommit varandra väldigt nära varandra. För att hylla sin vänskap bestämde sig tjejerna för att göra en gemensam tatuering. De alla tatuerade in första bokstaven i deras karaktärers namn på fingret.

Läs mer: Se bilden på Lucy Hale som gjort alla PLL-fans överlyckliga

I en ny video på sin Youtube-kanal har nu Shay Mitchell, som spelar Emily, delat med sig av en video där hon säger hejdå till Pretty Little Liars. I videon berättar hon vad serien betytt för henne och hur de alla funnits där för varandra, och inte ett öga är torrt.

Shays klipp är så fint och det går inte att hålla tårarna tillbaka. Som tur var har vi i alla fall de sista avsnitten att se framemot. Se klippet här nedan!

Läs mer:
PLL-gänget har skaffat matchande tatueringar (så fint!)
I. Marlene King avslöjar en viktig detalj om sista avsnittet av PLL
19 saker från PLL som du helt glömt bort

Foto: Youtube/shaymitchell