Se de oväntade bilderna på skådisarna i Vänner

Se de oväntade bilderna på skådisarna i Vänner

Trots att det var över 25 år sedan Vänner hade premiär har skådespelarna inte förändrats nämnvärt. Det syns tydligt i konstnären Ard Gelincks nya virala verk. Spana själv in de här!

I slutet av februari i år kom beskedet som många väntat på – tv-serien Vänner kommer att komma tillbaka.

Det var på Instagram som Jennifer Aniston avslöjade nyheten genom att publicera en bild på hela casten samlad, följt av texten: ”Det händer…”.

I inlägget taggade hon även in sina skådespelarkollegor, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer – samt den nya streamingtjänsten HBO Max.

Återföreningen har även bekräftas av produktionsbolaget bakom 90-talssuccén, Warner Bros, och tanken är att skapa ett specialavsnitt som kommer att släppas i samband med att HBO Max lanseras i maj i år. Ett exakt premiärdatum finns inte ännu.

Fotomontage på skådisarna i Vänner

Inför den efterlängtade återföreningen har konstnären Ard Gelinck publicerat olika bildkollage på medlemmarna i casten – och de gör just nu viral succé.

Ard Gelinck är nämligen känd för att med hjälp av Photoshop skapa verklighetstrogna fotomontage på kända personer tillsammans med deras yngre jag. Den virala succén med skådespelarna i Vänner föreställer alltså bilder på Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer så som de ser ut nu, men med twisten att de står och poserer tillsammans med en yngre version av sig själva.

Låter det snurrigt? Spana själv in de otroliga bilderna nedan!

https://www.instagram.com/p/B8rfj9QlRPt/

https://www.instagram.com/p/B8osQyeF7sm/

https://www.instagram.com/p/B4NvmerFilO/

https://www.instagram.com/p/BxxnUpwoEvz/

https://www.instagram.com/p/Bw7kWMrFza0/

https://www.instagram.com/p/BuJLSqdFYAO/

Närmare 250 000 följare på Instagram

Förutom att tusentals har gillat Ard Gelincks bilder på Instagram har flera stora amerikanska medier fångat upp hans konst. Däribland The Sun och Daily Mail.

Exempel på andra stora stjärnor som han har porträtterat i form av ett montage är Justin Bieber, Madonna, Lady Gaga och Brad Pitt. På Instagram har Ard Gelinck i skrivande stund närmare en kvarts miljon följare.

Foto: TT

LÄS MER:

Så gick det sen för skådespelarna i Vänner

Vänner kommer tillbaka – det vet vi om specialavsnittet

12 oväntade kändisar som har varit med i Vänner