camila-cabello-fifth-harmony

Se Camila Cabellos känslosamma inlägg om Fifth Harmony

Igår kom nyheten om att Camila Cabello lämnar Fifth Harmony. I ett långt meddelande på Twitter berättar nu Camila själv om sitt val att lämna.

Det var igår på Fifth Harmonys Instagram som beskedet kom att Camila Cabello valt att lämna gruppen. I meddelandet stod det att tjejerna i gruppen fått beskedet om att Camila skulle lämna av hennes representanter och inte av Camila själv.

I ett Twitter-inlägg har Camila nu kommenterat saken. I ett långt meddelande berättar hon att hon blev chockad när hon läste Fifth Harmonys uttalande och att hon inte visste att de skulle lägga ut det.

Läs mer: Camila Cabello lämnar Fifth Harmony

Hon berättar vidare att tjejerna vetat om att hon skulle lämna och att de pratat om framtiden tillsammans under turnén. Så att skriva att de fick veta att hon skulle lämna via hennes representanter är enligt henne inte sant.

I meddelandet skriver hon också att önskar det bästa för tjejerna och att hon nu kommer att satsa på sin egen musik. Hon tackar också sina fans för allt de gjort för henne och Fifth Harmony, och att hon hoppas de kommer att följa med på hennes resa nu.

Se hela meddelandet här under!

Läs mer:
Fifth Harmony om att vara på turné och kärleken till fansen
Fifth Harmony: ”Vi har inte alltid haft bra självkänsla”
Fifth Harmony försvarar Little Mix mot näthatarna

Foto: IBL