Luke Perry Riverdale säsong 4

Se bilden! Så hyllas Luke Perry i Riverdale säsong 4

Snart rullar en ny säsong av Riverdale igång och skaparen bakom serien avslöjar att det första avsnittet är tillägnad Luke Perry. Se bilden här!

Som FRIDA tidigare berättat släpps Riverdale säsong fyra den 10 oktober på Netflix. Hela säsongen är dedikerad till den bortgångna skådespelaren Luke Perry, som spelade Fred Andrews, pappa till Archie.

”Det viktigaste avsnittet”

Det första avsnittet, Chapter Fifty-Eight: In Memoriam, kommer att vara det viktigaste Riverdale-avsnittet någonsin berättar seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa.

Och drygt en månad innan premiären släpper Roberto Aguirre-Sacasa en ny bild från inspelningen där vi ser Archies mamma, Mary, omfamna sin son. Hjärtskärande, eller hur?

Blev bara 52 år

Det var i mars som skådespelaren Luke Perry gick bort efter en stroke. Luke blev bara 52 år och dödsbeskedet kom hastigt. Teamet var mitt uppe i inspelningen av säsong tre och Luke hann inte slutföra sina sista scener. Förmodligen kommer författarna att iscensätta och förklara Freds plötsliga försvinnande i Chapter Fifty-Eight. I trailern nedan ser vi en iscensatt begravning. Är det Fred Andrews som ligger i kistan tro?

Se trailern till Riverdale säsong 4 här!

Läs mer:

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Se skådisarnas behind the scenes-bilder från Riverdale säsong 4

Allt om Lili Reinharts och Cole Sprouses relation – från då till nu