Se behind the scenes från Taylor Swift och Zayns musikvideo

Se behind the scenes från Taylor Swift och Zayns musikvideo

I går släpptes musikvideon till Taylor Swift och Zayn Maliks nya låt I don’t wanna live forever. Se behind the scenes från inspelningen här!

För några veckor sedan släppte Taylor Swift och Zayn Malik låten I don’t wanna live forever, vilken är av låtarna till soundtracket för filmen Fifty Shades Darker och i går fick vi äntligen se musikvideon. I videon får vi följa med både Zayn och Taylor till den mörka sidan, där Zayn bland annat förstör ett hotellrum.

Läs mer: Här spelar Zayn Malik in sin nya musikvideo

Nu har det släppts en behind the scenes-video från inspelningen av musikvideon, som Taylor själv har delat på Instagram. I klippet berättar Taylor om hur det var att jobba med Zayn.

”Jag har känt Zayn riktigt länge nu och jag tycker att hans röst är sällsynt, jag tycker att han är väldigt speciell och underbar och det var verkligen fantastiskt att jobba ihop”, säger Taylor.

”Det är fantastiskt när du får jobba med personer som du redan umgås med eftersom frågan ‘kommer vi komma överens?’ redan är besvarad, för det är Zayn, vi brukar ju hänga, så det är lugnt”, fortsätter hon.

Se hur det såg ut behind the scenes nedan!

https://www.instagram.com/p/BPyPHpUhPmh/?taken-by=taylorswift

Läs också:
Zayn Malin om One Direction: ”Jag hade inte gjort om det i dag”
Här sluter Calvin Harris fred med Taylor Swift
Goals! Kolla in stödet Taylor Swift ger sin bff