Ariana_grande-bloopers

Se alla bloopers och borttagna scener från Ariana Grandes Thank u, next-video

Ariana Grandes musikvideo till låten Thank u, next har blivit en stor hit. Nu har hon släppt bloopers från videon där Kris Jenner bland annat ger dejting-tips.

Innan jul släppte Ariana Grande en musikvideo till låten Thank u, next. Videon är inspirerad av fyra kända filmer, nämligen Bringt it on, Legally blonde, 30 going on 13 och Mean girls. I videon spelar Ariana Grande alla huvudrollerna och med sig har hon många andra kändisar som bland annat Kris Jenner, Troye Sivan och Elizabeth Gillies. Flera av original-skådespelarna från filmerna dyker också upp.

Om du inte fick nog av videon så kommer här en rolig nyhet. Ariana har nämligen släppt ännu en video fylld med bloopers och borttagna scener. Vi får bland annat se Kris Jenner berätta för en annan förälder i publiken att hon gett Ariana rådet att om en kille inte är schysst mot henne så ska hon säga ”Thank u, next” och att om hon har sex utan kondom så kommer hon få klamydia och dö.

Troye Sivan berättar också framför kameran att han är säker på att Ariana kommer putta in honom i skåpet, vilket hon också gör.

Se alla bloopers och borttagna scener här under!

Läs mer:

Alla kändisar du (kanske) missade i Ariana Grandes Thank u, next-video

Ariana Grande: ”Terapin räddade mitt liv”

Artisterna som spelar i Sverige 2019 – alla konserter att hålla koll på

Foto: Skärmdump Youtube