PLL-scener-2017

Scenerna i Pretty little liars som avslöjade vem som är A.D

I det sista avsnittet av Pretty little liars fick vi äntligen veta vem A.D är. Men för den som varit uppmärksam kom det nog inte som någon nyhet. Här är scenerna som visat vem A.D är. (Varning för spoilers!)

Varning för spoilers!

Hannas ”dröm”

När Hanna är inlåst och blir torterad av A.D så har hon en dröm där Spencer dyker upp. Spencer säger till henne att inte ge upp och fortsätta kämpa. Men det är inte Spencer som Hanna pratar med utan det är Alex alltså A.D. I samtalet som de har nämner också Alex A.D, och då hade A.D inte ens dykt upp hos tjejerna ännu.

Hanna-spencer

Källa

Hej då-kyssen

När Toby ska lämna stan med Yvonne så kommer Spencer för att säga hejdå. Hon frågar då Toby om hon får kyssa honom en sista gång. Alla som trodde att det var Spencer som gjorde detta hade alltså fel. Det var Alex.

Toby-Spencer

Källa

Flygplatsen

När Ezra ska flyga för att hälsa på Nicole så stöter han på Spencer och Wren. Det är dock inte Spencer utan Alex. Om du är riktigt uppmärksam så ser du att hon beter sig lite annorlunda samt att det var väldigt konstigt att hon plötsligt var på flygplatsen med Wren.

Alex-Ezra

Testa: Vem i Pretty little liars är du?

Hemma hos Toby

Efter att Yvonne har gått bort så kommer Spencer hem till Toby och de delar en intim stund tillsammans. Det är dock inte Spencer utan Alex. Under den scenen ser vi att Alex har ett väldigt tydligt ärr på axeln. Vilket inte är konstigt eftersom Spencer blev skjuten men såret ser ganska nytt ut, vilket det också är eftersom Alex tvingade Wren att skjuta henne på exakt samma ställe.

Toby-spencah

Hotellrummet

En av de stora skillnaderna mellan Spencer och Alex är att Alex tar det hon vill ha medan Spencer är mer försiktig. Den andra gången som Toby och Spencer får ihop det är det också Alex och inte Spencer.

Ezra

Om du inte hade hängt med att Spencer hade en tvilling innan den här scenen så blev det definitivt tydligt efter. Ezra stöter på Spencer (läs Alex) i hotellentrén och den här gången blir han lite mer misstänksam vilket slutar med att han också blir kidnappad.

Läs mer:
Så slutade Pretty little liars
Vem mördade Charlotte i Pretty little liars? Här är svaret!
Här möts Pretty little liars och Harry Potter i ny film

Foto: Freeform