Sanningen bakom Demi Lovato och Max Ehrichs uppbrott

Sanningen bakom Demi Lovato och Max Ehrichs uppbrott

Drygt två månader efter sin förlovning har Demi Lovato och Max Ehrich gått skilda vägar. Nu uttalar han sig för första gången om uppbrottet – och menar att han fick reda på det först via rapporteringen i media.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Förra veckan rapporterade amerikanska medier om att Demi Lovato och Max Ehrich brutit sin förlovning och gått skilda vägar, drygt två månader efter att de förlovat sig. Vid tillfället hade varken Demi eller Max uttalat sig om uppbrottet.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har valt att gå skilda vägar för att fokusera på sina karriärer, berättar en källa till People.

Men nu har Max Ehrich sagt sina första ord om kärlekskraschen, och enligt honom ska nyheten om att hans egna relation fått ett slut inte nått honom förrän han själv tog del av det i media. I en video på sin Instagram story ska han ha sagt:

– Tänk dig att få reda på din förhållandestatus genom en tabloid samtidigt som du är mitt i en inspelning av en biografi om en pastor i en kristen kyrka där handlingen är att hjälpa människor, skriver E! Online.

Demi Lovato och Max Ehrichs kärlekshistoria

Demi Lovato och Max Ehrich började dejta i mars tidigare i år, och i juli förlovade de sig. I en intervju med People har artisten förklarat att all tid de tillbringat ihop i karantän under covid-19 gjort att relationen växt sig stark fort.

– Vi fick möjlighet att tillbringa den här tiden ihop, som vi i vanliga fall inte skulle fått. Och det tog vår relation till en nivå som man inte riktigt kan förklara för någon annan, sa hon i intervjun och fortsatte:

– När vi började dejta behövde vi direkt gå i karantän. Jag visste att jag älskade honom samma kväll som jag träffade honom. Så en vecka senare var vi i karantän ihop.

Foto: TT

LÄS MER:

Sångerskan Demi Lovato säljer sina kläder för välgörenhet

Demi Lovato om att dejta tjejer: ”Öppen för allt”

Demi Lovatos kroppspepp i coronakrisen