Peter-Kavinsky-bubbelpool-scen

Sanningen bakom bubbelpools-scenen i To All The Boys I’ve Loved Before

Var det Lara Jean som Peter Kavinsky väntade på i bubbelpoolen i filmen To All The Boys I’ve Loved Before? Nu vet vi sanningen.

I somras kom Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before med Lana Condor och Noah Centineo i huvudrollerna. Filmen är baserad på boken med samma namn och i serien finns det tre böcker. För några veckor sedan släppte Netflix nyheten att den andra boken i serien, P.S I Still Love You, nu också ska bli film!

För de som har läst böckerna så kommer här ingen överraskning men om du inte läst och vill vänta på filmen så varnar vi här för spoilers.

Bubbelpools-scenen nämns i andra boken

En scen i den första filmen som varit mycket omdiskuterad är den när Peter väntar i bubbelpoolen på Lara Jean, eller gör han det? Det är den stora frågan.

Efter att ha pratat med Lucas om att hon verkligen gillar Peter så går Lara Jean ut till bubbelpoolen där Peter väntar. Även fast Lara Jean och Peter delar en het kyss i poolen så var det egentligen inte henne han väntade på.

Sanningen kommer fram i den andra boken P.S I Still Love You. I boken så frågar Lara Jean Peter om det egentligen var Genevieve han väntade på i bubbelpoolen. Peter förnekar det inte vilket säger ganska mycket. Vi ska dock komma ihåg att Peter efter bubbelpoolen faktiskt gick till Genevieves rum för att säga att det var över mellan dem.

Det finns ännu inget datum för när uppföljaren till To All The Boys I’ve Loved Before kommer men vi håller tummarna för någon gång under 2019.

https://www.instagram.com/p/BrlimLzhKPq/

Läs mer:

Test: Vem borde du dejta av Peter eller Josh?

Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before

Åtta saker du inte visste om Noah Centineo

Foto: Netflix