Riverdale-sasong-3-saker-vi-vet

Saker vi vet om Riverdale säsong 3 redan nu

I oktober kommer den tredje säsongen av Riverdale. FRIDA har samlat ihop allting vi vet om säsongen redan nu.

1. Rättegång

Riverdale säsong 2 slutade med att Archie blev arresterad och den storyn kommer tas upp i säsong 3. Roberto Aguirre-Sacasa delade en tecknad bild från det första avsnittet i den nya säsongen där vi får se Archie sitta i en rättegångssal. Vi kan alltså anta att säsong 3 kommer ha fokus på att bevisa att Archie är oskyldig.

2. Mer kärlek

Säsong 3 kommer också bjuda på massa kärlek. Vanessa Morgan, som spelar Toni, har bland annat sagt att vi kommer få se mer av Toni och Cheryl. Även Lili Reinhart, som spelar Betty, har sagt att vi kommer att få se mycket mer av Bughead.

Under en pressträff fick KJ Apa frågan om Archie och Kevin kommer att bli ett par, varpå KJ svarade ”Gärna, vi kör!”. Om det kommer att hända vet vi dock inte men det sägs i alla fall att Kevin äntligen kommer att träffa någon ny i säsong 3.

Testa: Är du en Riverdale-expert?

3. Chic kommer tillbaka

I den andra säsongen försvann Chic mystisk och det verkar som att han kommer tillbaka i säsong 3. Under ett event avslöjade Madchen Amick (Alice Cooper) att hon ser fram emot vad Hart Denton (Chic) kommer hitta på under säsong 3.

4. Nya karaktärer

Säg hej till Evelyn och Edgar Evernever! De här två nya karakärerna kommer vi att få träffa i den tredje säsongen men de har ännu inte avslöjats vilka som kommer att spela dem. Det vi vet om dem är att Edgar är mannen som Polly pratade med Alice om och att hans dotter Evelyn är lite konstig och kommer vilja bli vän med Betty.

5. Ny skurk i stan

Alla vet nog nu att Hiram Lodge inte är en bra person men enligt Roberto Aguirre-Sacasa så är Hiram inte den enda skurken vi kommer få träffa i säsong 3, och inte heller den värsta.

Riverdale säsong 3 har premiär 11 oktober.

Läs mer:
Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Foto: The CW