Sabrina och Salem hade svårt för varandra under inspelningen.

Sabrina-stjärnan om inspelningen: "Han var den enda jag inte kom överens med"

Man kan inte älska alla, inte ens på en inspelningsplats.
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vänner
Slå på ljud

Någon har väl knappast missat att den gamla TV-klassikern ”Sabrina – tonårshäxan” får en makeover. Nya titeln, The Chilling Adventures of Sabrina, bygger på originalstoryn där vi får följa Sabrina och hennes närmaste. I den kretsen ingår både familj, vänner (och ovänner) samt kärleken Harvey.

Och katten Salem.

Producenten har redan lovat att den nya versionen av Sabrina kommer skilja sig från den första. Tittarna ska förvänta sig en betydligt mörkare och läskigare variant denna gång. Dessutom blir sannolikt relationen mellan Sabrina och hennes katt något helt nytt!

Salem är absolut med i serien, men kommer inte vara den roliga side kick-pajasen som i originalet. Och kanske är det tur att Sabrina och Salem inte snackar och hänger med varandra så mycket den här gången.

– Katten är den enda medlemmen i vårt inspelningscrew som jag absolut inte kommer överens med, sa Kiernan Shipka tidigare till Variety.

Kiernan är nämligen allergisk mot katter, faktiskt så mycket att serieskaparen Roberto Aguirre-Sacasa funderade på att ersätta honom med något annat djur.

– När jag fick höra att Kiernan är kattallergiker tänkte jag  att han kanske kunde vara en hund, har han tidigare berättat för Entertainment Weekly.

Men lugn, Salem är fortfarande en katt. Och en riktig katt ser det ut som från trailern och de bilder som läckt från inspelningen.

– Vi håller oss så långt borta från varandra som möjligt, säger Kiernan till samma källa. Och tillägger skämtsamt att hon ser rubriker som ”Kiernan och katten avskydde verkligen varandra”.

https://www.instagram.com/p/BlLebzWAl3u/?taken-by=sabrinanetflix

Läs också:

Se första trailern på The Chilling Adventures of Sabrina
Första bilderna från The Chilling Adventures of Sabrina
Ingen Sabrina tonårshäxan i Riverdale – enligt producenten
Sju tv-serier att se fram emot i höst