Så vill Therese Lindgren att Anders friar till henne (det är inte billigt)

Så vill Therese Lindgren att Anders friar till henne (det är inte billigt)

Vi är många som följt kärleken mellan YouTube-stjärnan Therese Lindgren och hennes Anders genom åren. Nu avslöjar Therese allt om hennes dröm-frieri och bröllopet.

Efter att ha gjort slut och blivit ihop igen verkar kärleken starkare än någonsin mellan YouTube-stjärnan Therese Lindgren och pojkvännen Anders Vesterlund.

Therese och Anders var tidigare tillsammans och förlovade i fem år innan förlovningen bröts och de gick skilda vägar. Nu när de är tillsammans igen drömmer Therese om en stort frieri och giftemål.

– När jag tänker förlovning tänker jag lång limousine, 12 karats diamantring för en halv miljon kronor, eller en halv miljon dollar. Jag ska ha hollywoodsvall och vara brunbränd och ha höga klackar, säger Therese i poddcasten Therése & Zäta.

Det är i avsnittet ”Ankorna har rymt” som Therese berättar om förlovningen, efter att hon förklarat att Anders häromdagen frågade om hon ville köpa sin förlovningsring själv. Therese avslöjar även hur hon vill att deras bröllop ska se ut.

– När jag ska gifta mig, då vill jag att mamma och pappa, min lillebror och hans tjej ska vara där. Du, mormor och farmor, säger hon till poddkompisen Zäta.

Vi vet sedan tidigare att Therese lider av panikångest och inte gillar stora folksamlingar eller för mycket uppmärksamhet. Om hennes förlovning blir storartad vill hon däremot att bröllopet blir mindre glamouröst.

– Jag vill ha världens minsta bröllop. Jag kanske kan slå rekord i världens minsta bröllop?, säger Therese.

Läs mer:
Så mycket tjänar Therese Lindgren på sin YouTube-kanal
12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals
Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

Foto: Ola Axman/Skärmdump ur Therese Lindgrens vlogg