Justin-Bieber-konsert-stockholm-2016

Så var Justin Biebers Norge-besök – i detalj

Nu är det bara några dagar kvar tills Justin Bieber kommer till Sverige. I helgen var han i Norge och FRIDA har sammanfattat allt som hände under hans Norge-besök!

Sist Justin Bieber var i Norge slutade det i skandal. Efter att bara ha sjungit en låt så valde Justin att avsluta konserten. Ett fan hade råkat spilla vatten på scenen och när Justin försökte torka upp det, så försökte fansen ta handduken han använde. Justin bad fansen att sluta, vilket de inte gjorde. Det hela slutade med att han lämnade scenen. Något som Justin senare bad om ursäkt för och sa att han överreagerade.

I helgen var han tillbaka i Oslo för att göra två konserter under sin turné Purpose World Tour, en på fredagen och en på lördagen. Här är allt som hände under Justins Norge-besök!

Läs mer: Därför har Justin Bieber och Sofia Richie gjort slut

Fredag:

Justin anlände till Oslo klockan halv 2 på natten till fredag. Istället för att bo på hotell så bodde Justin i en stor lyxvilla på en ö i Oslofjorden.

Efter att han anlänt till Oslo så var det ingen som såg Justin, förrän konserten började. Efter konserten ska Justin ha vinkat till fansen från ett fönster på Arenan.

Senare på natten ska Justin tillsammans med sina dansare först ha varit på en bar och sedan gått vidare till en nattklubb i Oslo centrum. Där stannade han tyvärr inte så länge utan åkte tillbaka till sitt hus på ön.

Läs mer: Följ med hem till Justin Bieber i Los Angeles

Lördag:

På lördagen syntes Justin inte heller till särskilt mycket. På kvällen spelade han sin andra konsert på Telenor Arena. Efter konserten ska Justin tillsammans med sitt crew ha varit ute och festat i Oslo. Tre tjejer såg Justins dansare och ska ha följt efter dem, samt dansat med dem. När de stod utanför nattklubben ska Justin ha kommit ut. Tjejerna filmade och i videon hör man Justin säga ”You suck”, alltså ”ni suger” till tjejerna.

Tjejerna som filmade menar dock att Justin inte alls menade det han sa. Till norska Dagbladet berättar de att Justin bett dem slutat filma, vilket de gjorde eftersom de trodde han var sur. Justin ska därefter ha börjat skratta och frågat tjejerna hur deras kväll varit. Enligt tjejerna hade han skojat med dem och varit på bra humör. Tänk att få träffa Justin??

Söndag:

Under sina tre dagar i Norge har Justin Bieber knappt syns till. Men söndagen, som var Justins lediga dag, ska han ha tillbringat i Hjelledalen i Norge. Enligt uppgifter ska han ha tagit sig dit med helikopter och hela hans crew ska ha varit på plats!

Härnäst spelar Justin i två konserter i Helsingfors och därefter kommer han till Sverige!

Följ oss under Bieber-week!

Snapchat: Frida

YouTube: Tidningen Frida

Instagram: @tidningenfrida

Twitter: @tidningenfrida1

Facebook: Tidningen Frida

Sajt: Frida.se

Läs mer:
Kommer Justin Bieber tillbaka till Instagram?
Justin Bieber gav 425 000 kronor till behövande familj
OMG! Här är Justin Biebers telefonnummer

Foto: IBL