Så träffades kändisparen

Så träffades kändisparen

Kärlek vid första ögonkastet eller år av flörtande? Såhär gick det till när kändisarna blev ihop!


Therese Lindgren och Anders

YouTubern Therese Lindgren och sambon Anders träffades på en mingelfest när de båda jobbade i mediebranschen. Therese hade kollat in Anders och vågade sig fram till baren för att fråga om hans nummer ”till en tjejkompis som är intresserad”. Efter många om och men förstod Anders att det var Therese som var intresserad och de gick på en dejt. Där blev det middag, pussar, och övernattning.


Molly Sandén och Danny Saucedo

Efter att Molly Sandén och Eric Saade gjorde slut efter fem år ihop så var Molly helt förstörd. Hon och Danny var kompisar sedan tidigare och plötsligt dök han upp för att stötta Molly och ge henne råd.

– Då började jag märka att jag brydde mig om vad han tyckte, och sen träffades vi igen och började lära känna varandra på riktigt, och då blev jag kär, berättade Molly för Expressen.


Liam Payne och Cheryl Cole
Liam Payne och tio år äldre Cheryl Cole träffades första gången 2008 då Liam ansökte till X Factor där Cheryl var programledare. Liam ska redan då ha blivit förälskad i Cheryl men det var först när One Direction blev stora som deras vägar korsades igen. 2015 uppträdde 1D på en final för X factor och här ska gnistan ha tänts mellan paret som bland annat delade en lång kram. De började dejta och blev sedan officiella genom att Liam ändrade profilbild till de två på Instagram år 2016.


Anton Hagman och Wilma Holmqvist

Artisten Anton Hagman och YouTubern Wilma Holmqvist föll direkt för varandras yttre och blev kort senare ett par.

– Vi träffades på ett event som hade med YouTube att göra men vi pratade inte så mycket då. Men jag tyckte att hon såg så bra ut så jag skrev till henne att vi borde gå på en dejt när hon kom till Stockholm. På den vägen är det, säger Anton till Expressen.


Miley Cyrus och Liam Hemsworth
Miley och Liams kärlekssaga började för snart tio år sedan. 2009 spelade de kära i filmen The last song och föll för varandra även bakom kamerorna.

– Ingen har någonsin förstått mig så som han gör, sa Miley då till Seventeen. Ett halvår senare debuterade de som ett par på en röda mattan-gala.


Scott Disick och Sofia Richie
Kourtney Kardashians ex Scott Disick, 34 och Justin Biebers ex Sofia Richie, 19, är officiellt ett par. Hur de träffades är ganska komplicerat: Kourtneys lillasyster Kylie Jenner och Sofia har varit kompisar, dessutom ska Kourtney och Justin Bieber ha dejtat, precis som Sofia och Justin. Någonstans i denna röra ska Sofia och Scott ha träffats, men det var först när Kourtney och Scott gjorde slut som Sofia och Scott sågs mysa på en yacht under 2017.


Joe Jonas och Sophie Turner
Game of thrones-skådisen Sophie Turner och artisten Joe Jonas har som vi vet förlovat sig och de träffades egentligen som vilket vanligt par som helst. Enligt en intervju med Marie Claire träffade Sophie Joe genom gemensamma vänner som presenterade dem för varandra. De började dejta under 2016 och dök upp på Met galan som ett par i maj 2017.


Madelaine Petsch och Travis Mills
Riverdale-skådisen Madelaine Petsch och hennes rappande pojkvän Travis Mills ”träffades” på Facebook.

– Han skrev och gratulerade mig till showen. Han hade gjort audition för Jughead. Vi hade gemensamma vänner så vi addade varandra, säger Madelaine till Cosmopolitan.

Travis bjöd ut henne på en biodate och sedan dess är de ett par.


Vanessa Hudgens och Austin Butler

Ett av de mest stadiga paren i Hollywood är Vanessa Hudgens och Austin Butler, som varit tillsammans i över sju år. De sägs ha träffats genom gemensamma kompisen Ashley Tisdale under 2011. Austin spelade mot Ashley i filmen Sharpay’s Fabulous Adventure och Ashley spelade i sin tur flera år tidigare mot Vanessa i High School Musical.

Läs mer!
Kändisparen med störst åldersskillnad
Kändisarna du inte visste har dejtat varandra
Quiz: Vem har dejtat vem?

Källa: Cosmopolitan , Elitedaily, bustler.com

Foto: IBL