Så stöttar Liam Payne Shawn Mendes – när det kommer till att hantera kändisskapet

Så stöttar Liam Payne Shawn Mendes – när det kommer till att hantera kändisskapet

Det är inte lätt att vara världskänd. Nu försöker Liam Payne stötta Shawn Mendes, och hjälpa honom att hantera kändisskapet.

Liam Payne kallades ofta för ”pappan” i One Direction, just för att han hade koll på alla och såg till så att alla mådde bra. Nu har han hört av sig till Shawn Mendes för att visa sitt stöd när det kommer till att hantera kändisskapet.

– I och med den här livsstilen, vi hjälper inte varandra så mycket och det finns ingen anledning till att inte göra det. Jag var och såg Shawn Mendes nyligen när jag var på en gala. Jag tycker att det han gör är fantastiskt, men jag kunde höra en liten bit av sorg i den senaste låten han skrev så jag ville kolla så att allt var bra, säger Liam Payne till MTV’s TRL.

Han fortsätter:

– Han är bara 19 år, inte för att förminska honom på något sätt eftersom jag tycker han är otrolig. Han har huvudet på skaft och han är på den rätta vägen. Nu när han är känd över hela världen, så blir den ändå en del förändringar för honom.

Liam passar även på att prata direkt till Shawn.

– Jag vill bara erbjuda min hjälp. Om du någonsin har problem eller att någonting händer, ring mig så kan vi prata om det.

Läs mer!
Då släpps Liam Paynes soloalbum
Shawn Mendes om sitt hemliga projekt med KJ Apa
Shawn Mendes har en dubbelgångare – och det är en get

Foto: IBL