Justin-Bieber

Så spenderade Justin Bieber sin lediga dag i Stockholm

Under sin tid i Sverige har Justin Bieber inte vilat alls. Lördagen spenderade han bland annat med att återigen åka motocross samt promenera mitt i stan.

I onsdags anlände Justin Bieber till Sverige. I torsdags och fredags uppträdde han på Tele2 arena, och på söndag uppträder han i Köpenhamn. Lördagen har han spenderat i Sverige där han återigen åkt motocross samt tagit en promenad på Drottninggatan!

I torsdags laddade Justin Bieber upp inför konserten med att köra motocross ute i Tullinge tillsammans med bland annat Jimmy Olsson från Rackartygarna. I dag var han återigen ute och åkte men på Arlanda Motocrossbana, enligt Aftonbladet. Även den här gången var Jimmy Olsson med, samt Ellinor Bjurström och DJ:n Martin Garrix. På Instagram skriver Ellinor att de rosa och svarta motocrosskläderna Justin haft på sig, faktiskt var hennes som han fick låna!

Det har under veckan varit oklart var Justin har bott någonstans men tidigare idag kom det fram att Justin faktiskt hyrt en lyxvilla ute på Lidingö. Enligt Aftonbladet ska Justin under lördagen också ha åkt wakeboard tillsammans med två vänner utanför villan.

Justin ska också tidigare idag setts vara ute och gå på Drottninggatan, där han ska ha gått omringad av sina vakter. En uppgiftslämnare säger till Expressen att Justins vakter puttat bort alla som försökt närma sig honom.

Läs mer:
Här bodde Justin Bieber i Sverige (se alla bilder)
Så bra var Justin Biebers andra konsert i Sverige
Mona Berntsen har drömjobbet – som Justin Biebers dansare

Foto: IBL