Shawn-Mendes-Hailey-Baldwin-Justin-Bieber-forlovning

Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning

Nyheten om att Hailey Baldwin och Justin Bieber förlovat sig kom som en chock för många. Hailey har nyligen ryktats dejta Shawn Mendes och i en ny intervju berättar han hur han reagerade på nyheten.

Förra hösten började det ryktas om att Shawn Mendes och Hailey Baldwin dejtade. Det hela började med att Hailey tweetat om att hon skulle på Shawns konsert och därefter sågs de ute tillsammans flera gånger.

På röda mattan under American Music Awards så fick Shawn frågan om han hade en dejt med sig, varpå han svarade nej och att han är singel, något som krossade dejting-ryktena.

Ungefär en månad senare så sågs Shawn och Hailey ute tillsammans igen i Toronto, där de sågs hålla om varandra och kramas. Vilket drog igång ryktena igen.

https://www.instagram.com/p/BdA0ZrLBfCk/?utm_source=ig_embed

De gick också på Met-galan tillsammans i maj.

https://www.instagram.com/p/BigJtpHgGph/?taken-by=shawnmendes

I en annan intervju sa dock Shawn återigen att han och Hailey bara är vänner och kort därefter sågs hon ute tillsammans med Justin Bieber. När Shawn fick frågan om hur det kändes att Hailey och Justin dejtar så svarade han att han tycker det är grymt och att han älskar dem båda.

Läs mer: Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring

För några veckor sen kom nyheten om att Hailey och Justin förlovat sig. I en intervju med The Project TV berättar Shawn om hur han reagera när han hörde om förlovningen.

– Jag smsade Hailey samma dag och skrev grattis. Det är vad det är. Jag tror alla vill att det ska vara mer – men det är det inte, säger Shawn till The Project TV.

Shawn fick också frågan om vilken Justin han gillade bäst, Bieber eller Trudeau (Kanadas premiärminister). Han svarade Trudeau men sa också att han älskar båda och att Bieber var en stor inspiration för honom när han växte upp.

Läs mer:
Shawn Mendes bekräftar: Det kommer en duett med Niall Horan
Shawn Mendes har en dubbelgångare – och det är en get
Shawn Mendes om förhållandet mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin

Foto: IBL