Hailey-baldwin-justin-bieber-forlovnignsring-varde

Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring

Förra veckan kom nyheten om att Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovat sig och på bilder visar nu Hailey upp sin gigantiska ring som är värd en hel del.

Justin Biebers kärleksliv har minst sagt varit stormigt. Inte bara för att han varit på och av med Selena Gomez i nästan tio år så har han också dejtat en hel del olika tjejer.

Redan 2016 ryktades det att han dejtade Hailey Baldwin men de båda sa då, att de bara var vänner, men sett till att de idag är förlovade verkar det ha varit mer än så.

För bara några veckor sedan började Justin och Hailey ses ute tillsammans och när de besökte Bahamas förra veckan så passade Justin på att fria. Under ett restaurangbesök ska han ha gått ner på ett knä och frågat om Hailey vill bli hans fru och hon var inte sen med att säga ja.

Sen dess har paret knappt lämnat varandras sida och på Haileys finger glimmar en stor ring. TMZ har pratat med butiksägaren Jack Solow som sålt ringen till Justin och enligt honom så hörde Justin av sig för några veckor sen och bad honom fixa en ring.

Justin ville ha en stor ovalformad diamant mellan sex och tio karat. Jack ville dock inte avslöja vad ringen kostade men enligt källor till TMZ ska den ha kostat runt en halv miljon dollar vilket är cirka 4,5 miljoner svenska kronor.

Ännu vet vi inte så mycket om Justin och Haileys bröllop men enligt källor till People vill paret ha ett litet bröllop och inget flashigt. Vi vet inte heller var de kommer att gifta sig men Justins hemstad Stratford, Ontario är ett alternativ. Där har borgmästaren i staden redan gått ut och sagt att Justin och Hailey är välkomna.

Läs mer:
Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009
Shawn Mendes om förhållandet mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin
Från då till nu: Justin Bieber och Selena Gomez förhållande genom åren

Foto: IBL