Joaquin-Kevin-Riverdale

Så kommer det att gå för Kevin och Joaquin i Riverdale

I oktober har Riverdale säsong 2 premiär. I en intervju berättar nu Rob Raco som spelar Joaquin hur det kommer gå för honom och Kevin.

I det sista avsnittet av Riverdale fick vi se Joaquin lämna stan. Vilket lämnade oss med den stora frågan om hur det kommer att gå för honom och Kevin. Just nu håller den andra säsongen av Riverdale på att spelas in och på plats är alla skådespelarna, även Rob Raco som spelar Joaquin. Vilket innebär att vi kommer få se honom igen.

Läs mer: Galna teorin om Bettys bror i Riverdale

I en intervju med TV Source Magazine berättar Rob om hur Joaquin och Kevins förhållande kommer att utvecklas. Han berättar bland annat att deras kärlek kommer att bli mindre och mindre förbjuden, vilket också gör att många hemligheter kommer fram. Vi kan alltså vänta oss att deras förhållande kommer stöta på några problem längs vägen.

Rob pratade också om hur viktigt det är att ha den här typen av kärlekshistorier i tv-serier.

– Som heterosexuell man och gestalta Joaquin, som är självsäker i sin sexualitet precis som jag är i min, är fantastiskt. Det är inspirerande för mig. Kärlek är den enda sanningen, oavsett hur du titulerar det. Våra författare har gjort ett fantastiskt jobb med att få till det här.

Läs mer:
Se bilderna som avslöjar att någon kommer gifta sig i Riverdale
PLL-stjärnan kan dyka upp i säsong 2 av Riverdale
Test: Vilken karaktär i Riverdale borde du åka på semester med?

Foto: THE CW