Så förlovade sig kändisarna – allt om de romantiska frierierna

Så förlovade sig kändisarna – allt om de romantiska frierierna

Kärleken sprudlar – både i Sverige och i Hollywood. Därför har vi tagit reda på hur våra favoritkändisar friade till sina partners!

Daryl Sabara och Meghan Trainor
Daryl Sabara och Meghan Trainor träffades på en bowlingdejt tillsammans med Chloe Grace Moretz och Brooklyn Beckham, berättar Meghan för E! Online. Det tog ett och ett halvt år innan Daryl gick ner på knä. Han friade på Meghans 24-årsdag i en tunnel fylld av julbelysning. Han överraskade henne genom att ha hennes familj och vänner där och fick hjälp att dokumentera frieriet av Meghans bror, Ryan Trainor.

Snart ska Meghan ute på världsturné, men efter det kommer kyrkklockorna att ringa.

– Min manager sa att ett bröllop är inplanerat i mitt schema, så det är på g, säger sångerskan till People.

Jake Rouche och Jesy Nelson

Efter ett halvår tillsammans friade Jake Rouche till Jesy Nelson i Manchester arena, där paret också träffades. Han gick ner på knä till Ed Sheerans toner av Tenerife Sea i bakgrunden. Hon blev helt överlycklig och svarade ja. I dag har paret däremot gått skilda vägar.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ed Sheeran och Cherry Seaborn
Ed Sheeran och Cherry Seaborn är barndomsvänner och har varit tillsammans i tre år. Vid årsskiftet friade han till Cherry utan att avslöja några detaljer om var, när och hur. I ett Instagram-inlägg skriver Ed att han och Cherry är väldigt glada och lyckliga. Enligt The Sun har Cherry Seaborn och Ed Sheeran planerat ett sommarbröllop som ska äga rum i hans trädgård.

Liam Hemsworth och Miley Cyrus
Miley Cyrus spelade in en gratiskonsert i hennes trädgård. Efter Liam Hemsworths favoritlåt Lilac Wine han gick ner på knä, skriver Extra TV.

– Det var ungefär tjugo minuter efter framträdandet som han frågade om jag ville gifta mig med honom. Jag fattade verkligen inte varför han kollade konstigt på mig, men sedan förstod jag, säger hon i intervjun med Jay Leno.

Zayn Malik och Perrie Edwards

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Förlovningen mellan Zayn Malik och Perrie Edwards bekräftades först på premiären av One Directions film This Is Us, 2013. Två år senare gick paret skilda vägar. Det kom senare fram i Little Mix bok Our World att Zayn hade dumpat henne via sms.

Steven McQueen och Alexandra Silva
Vampire Diaries-stjärnan Steven McQueen ner på knä framför modellen Alexandra Silva tidigare i år. Hur frieriet utspelade sig är fortfarande oklart, men det verkar som att det ägde rum på en restaurang.

Danny Saucedo och Molly Sandén

För Aftonbladet avslöjade Molly Sandén hur Danny Saucedo friade. Han gick ner på knä när paret hade kommit upp på Kilimanjaros topp.

– Vi kom upp dit och solnedgången var det mest magiska man har sett. Så tog Danny iväg mig, gick ner på knä och friade och jag sa ja.

Förra året pratade Danny Saucedo om deras bröllopsplaner.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Det finns inga planer i år. Men nästa år. Absolut. Massor till och med, säger han till Aftonbladet.

Robin Bengtsson och Jennie Salte

Det var under en resa till Island som Robin Bengtsson friade till Jennie Salte, i den blåa lagunen. Hon tog tillfället i akt att visa upp förlovningsringen och förklara sin kärlek till sin nyblivna fästman i ett Instagram-inlägg.

Tanken var att paret skulle gifta sig förra året, men Robin och Jennie var tvungen att skjuta upp bröllopet på grund av jobb.

Joe Jonas och Sophie Turner

Efter ett år tillsammans friade Joe Jonas till Sophie Turner. Paret är väldigt privata och har inte delat med sig av några detaljer om frieriet – förutom ett Instagram-inlägg där paret visar upp förlovningsringarna.

Darren Criss och Mia Swier
Darren Criss och Mia Swier har varit tillsammans i snart åtta år, men det var inte förrän i januari som paret förlovade sig. Hur frieriet gick till har de inte berättat.

Läs mer!
Kändisarna som snart ska gifta sig
Kändisarna som fått barn det senaste året
Se bilderna från Anton Ewalds bröllop

Av: Mina Gilbertsson

Foto: Stella Pictures, IBL