Så bra var Justins konsert — låt för låt

Så bra var Justins konsert — låt för låt

FRIDA-Hanna betygsätter varje låt från första konserten i Sverige med Justin Bieber — se vad du har att vänta dig när din favoritlåt kommer!

Justin Bieber första konsert i Sverige var högt över mina förväntningar! När de bad mig “jobba” på konserten och betygsätta låtarna för er kan jag tala om att jag skrek inombords – stor Beliber här! Och jag lovar att ta mitt uppdrag på största allvar, let´s go!

Läs även: Justin Bieber ber om ursäkt till fansen

Mark My Words
Omdöme: Känns på något sätt självklart att denna låten skulle starta konserten då hela nya skivan Purpose inleds med den. I den här låten kommer vi Justin såå nära, känns verkligen som han vill ge något tillbaka till alla fansen som stått bredvid honom genom allt. ALDRIG hört så starkt skrik i en arena förut. Så mäktigt att han kom upp från scengolvet i en glasbur och skrev saker på rutorna. Starkt!
Betyg: FFFF

Where Are Ü Now (Jack Ü cover)
Omdöme: Alltså dansarna FLÖG upp ur scengolvet och sen var feststämningen igång! Refrängen var det sjukaste jag varit med om, då hade jag velat stå i publikhavet för man ville bara hoppa! Justin skrek “Jump, jump, jump” och jag trodde taket skulle lyfta av alla skrik och peppen i luften!
Betyg: FFFFF+

Get Used To It
Omdöme: Den euforiska känslan från förra låten sitter kvar och alla är på såå bra humör — även Justin! Sen åker han upp på en platå längst fram vid Golden Circle och dansar loss!
Betyg: FFF

I´ll Show You
Omdöme: Scenen släcks ner och man ser honom i en bur med rött sken över sig. Han säger “They say: Justin you´re not good enough, but I´ll show you”, rös över hela kroppen då. Ärlig och rakt från hjärtat. Man förstår hur svårt det kan vara att vara en offentlig person som Justin och försöka göra rätt när man döms hela tiden. Symboliskt att han står i en bur också, att han hela tiden är uttittad som på zoo typ. Och dropet är ju <333
Betyg: FFFFF

The Feeling
Omdöme: Jag älskar ju den här låten med trummorna som slår så hårt och så häftigt med dansaren som dansar på en tom scen inför en hel arena, men publiken väntar nog bara på Bieber. Som sedan ännu en gång kommer upp ur scengolvet, han älskar verkligen den entrén haha! Dansarna dansar i luften i selar medan Justin går runt bland alla vid scenkanten.
Betyg: FFF+

Boyfriend
Omdöme: Känner bara “Okej, låt oss bli tillsammans då! Mitt nummer är 073 827…..” Såå het!
Betyg: FFFF

Cold Water (Akustisk)
Omdöme: Så fint att Justin spelar akustiskt i en soffa längst fram på scenen. Så avskalat! Liite ostämd gitarr bara…men hans röst räddar upp det hela och arena tänds av mobillampor.
Betyg: FFF

Love Yourself
Omdöme: Det akustiska fortsätter in i den här låten. Och det blir allsång!
Betyg: FFF

Been You
Omdöme: Basen känns i hela golvet av arenan, eld sprutar och alla hoppar! Alla är nog sjukt avundsjuka på de två dansarna som får dansa mot Justin också…I know I am…
Betyg: FFF+

Company
Omdöme: Han börjar med att fråga pubilken “Can we keep each other company?” och sen känns det som en stor kärlekssång till alla trogna fans som hela tiden finns vid Justins sida, håller honom sällskap på alla turnéer och spelningar, kan nog bli ganska ensamt. Det BÄSTA måste vara när scenen lyfter i luften (of course!) och han börjar studsa studsmatta! Only Justin!
Betyg: FFFF+

No Sense
Omdöme: Helt okej, men hade jag kunnat byta låt hade jag gjort det? Känns som jag redan hört så många liknande låtar som denna under konserten redan. Här kunde han sjungit “One less lonely girl” istället som jag fortfarande sörjer att han inte tog med 🙁
Betyg: FF

Hold Tight
Omdöme: Justin går bara omkring på scenen i rött scenljus och bara är så sexig…mmmmmmmmm gift dig med mig <333
Betyg: FFFF

No Pressure
Omdöme: Kan vi prata om dansaren som fick dansa solo mot Justin??Omg alla ville nog vara henne!
Betyg: FFF

As Long As You Love Me
Omdöme: Efter den 20 minuter långa pausen startar konserten igen med att dansarna kommer upp ur golvet och dansar bland laserstrålar med strålkastare som åker runt i publiken. Så mäktig dans! Bästa scenshowen hitills! När Justins börjar sjunga är euforin total, alla sjunger och dansar med! Justin ser dock trött ut..men konserten fortsätter överraska när han åker upp i luften och spelar världens trumsolo!
Betyg: FFFF+

Children
Omdöme: Alltså han överklassar sig själv hela tiden! Sån sjuk stämning, hela publiken hoppar och alla dansare är på scenen och röjer! Bästa när ett gäng kids springer in och tar över festen på scenen med Justin! Helt klart mitt bästa nummer. Efteråt pratar han med barnen, som är svenskar som fått chansen att va med, dom har verkligen fått en dröm i uppfyllelse!
Betyg: FFFFF+

Life Is Worth Living
Omdöme: Justin börjar med att be om ursäkt för videon som spridits sen hans Norge-besök där han sa ”You suck” till några fans som fotade honom fast han inte ville. Han menade att han är bara mänsklig och inte alltid reagerar perfekt men att man också måste respektera honom. Var fint av honom!
Beyg: FFF+

What Do You Mean?
Omdöme: Trodde jag tröttnat på den här låten men nej,nej,nej!!
Betyg: FFF+

Läs även:Allt du behöver veta inför Justin Biebers konsert

Baby
Omdöme: Den här är verkligen för alla äkta Belibers i arenan! Justin börjar med att säga ”Who want to be my Baby?” och alla skriker och resten av låten är en stor nostalgifest! Det är fortfarande min all time favoritlåt! Extas!
Betyg: FFFFF+

Let Me Love You

(DJ Snake cover)
Omdöme: ÄLSKAR den här remixen! Hade jag stått ute i publikhavet hade jag varit helt slut nu för att jag hoppat, dansat och sjungit så mycket!!
Betyg: FFF+

Purpose
Omdöme: Justin börjar med att berätta att han ville ut på den här turnén för att visa att alla har en mening (Purpose). Han blir ganska känslosam och säger att fansen ger honom mening med det han vill göra och på samma sätt kommer alla i publiken hitta det i livet också, att man aldrig ska ge upp. Han sitter på scenkanten och sjunger. Alla tänder sina mobillampor och gemenskapen i arenan bland alla Beliebers är så fin! <33
Betyg: FFFFF

Sorry (extranummer)
Omdöme: Känns som nästan ALLA väntat hela konseten på den här, så han var smart som sparade den till extranummret, man var verkligen övertaggad när den kom! Dansarna och Justin ger allt i regnet som faller ner på scenen! Det är verkligen fest i hela arenan! Och i slutet slänger han sin blöta tröja ut i publiken!!!
Betyg: FFFFF+

Sammanfattning:

Det här var en av de bättre konsert-upplevelserna jag någonsin upplevt! Kan delvis vara för att jag är ganska partisk och helt enkelt ÄLSKAR Justin Bieber! Och när det kommer till scenframträdandet, stämningen i arenan, dansarna och Justin smoking heta kropp så var det FFFFF+ i betyg! Är, om det går, ännu mer hopplöst förälskad i Justin nu..

Här kan du läsa mer om Justin Bieber
6 galna saker som hände sist Justin Bieber var i Sverige
Här är justin Biebers crew — som kommer till sverige
12 gånger Justin Bieber har fått världen att stanna

Foto:IBL