Så blev kändisparen officiella på Instagram

Så blev kändisparen officiella på Instagram

Ni är inte tillsammans förrän ni visat det på Instagram – eller? Oavsett vad, så visar många kändisar gärna upp sin kärlek offentligt på sina konton. Spana in hur de gjorde det första gången här!

https://www.instagram.com/p/BjaMCELnB9G/?taken-by=petedavidson
Ariana Grande och Pete Davidson

Det hade ryktats att de var ett par ett tag, innan Pete Davidson nyligen la upp den här bilden där de har Harry Potter-outfits på sig.


Gigi Hadid och Zayn Malik

I december 2015 valde Zayn att lägga upp en bild på en svartvit polaroid på sig själv och on and off-flickvännen Gigi Hadid. Det bekräftade vad många redan visste: att de var ett par!


Cole Sprouse och Lili Reinhart

De hade postat bilder på varandra tidigare – men som kompisar och under inspelningen av Riverdale. De har visserligen ännu inte lagt upp en gullig selfie tillsammans men de har postat Insta-stories från samma semester, vilket gjort att fansen lätt förstod att de var där tillsammans.


Selena Gomez och The Weeknd

De hade setts kyssas på paparazzi-bilder och åkte på semester till Italien tillsammans. Då la Selena Gomez upp en fem sekunder lång video på The Weeknd under en båttur. Strax därefter raderade hon den men fans var inte sena med att skärmdumpa bilden som bekräftade deras förhållande.

https://www.instagram.com/p/BV0SGfSlZih/?hl=en&taken-by=joeyking
Joey King och Jacob Elordi
Joey King hade postat några bilder från inspelningen av The Kissing Booth, där hon och Jacob Elordi spelar mot varandra, men det var inte förrän den här bilden lades upp som det var tydligt att de var ett par även IRL.


Millie Bobby Brown och Jacob Sartorius

I januari visade Millie Bobby Brown upp kärleken till Jacob Sartorius offentligt för första gången. Hon postade en svartvitt bild på paret på sin Insta-story med datumet 31 december 2017, som var från nästan en månad tidigare då de var på semester tillsammans.


Perrie Edwards och Alex Oxlade-Chamberlain

I början på 2017 publicerade Perrie Edwards en bild på fotbollspelaren Alex Oxlade-Chamberlain tillsammans med hennes hund Hatchi. Två veckor senare raderade hon bilden, och många menade att det var ett tecken på att det hade tagit slut. Oavsett vad så har hon sedan dess lagt upp många fler bilder på de två tillsammans.

Läs mer!
The Kissing Booth-stjärnorna blev ett par under filminspelningen
Sju anledningar till att Millie Bobby Brown och Jacob Sartorius är relationshipgoals
Se de romantiska bilderna på Cole Sprouse och Lili Reinhart i Paris

Foto: IBL, Instagram